Slagroombokaal voetbalschool

Voetbalschool in teken van strijd om slagroombokaal

Voetbalschool

Voetbalschool in teken van strijd om slagroombokaal

Op sportpark Noord-West streden de leerlingen van de voetbalschool afgelopen zondag om de traditionele Jumbo slagroombokaal. FSD organiseert dit evenement ieder jaar ism vv Beilen ter afronding van het seizoen van de voetbalschool. 

 

Normaal gesproken ligt het accent van de trainingen op het aanleren van schijnbewegingen, passen en trappen, duelkracht en doelgerichtheid. Deze ochtend niet. De inzet was dit keer twee slagroomtaarten, aangeboden door onze partner Jumbo Mulder, die onze maatschappelijke activiteiten ondersteunen.

 

Zondagochtend kon de jeugd de aangeleerde vaardigheden laten zien en gebruiken in toernooivorm. De kinderen werden verdeeld in acht teams, in twee leeftijdscategorieën.

De afgelopen trainingen van het najaar werden super door de kinderen uitgevoerd. Ook het aantal van 60 kinderen verdeeld in 4 groepen zijn wij super tevreden  over. Wij zijn blij dat wij de kinderen iets kunnen aanbieden op een positieve manier.

 

Niels Maagd van Football Skills Drenthe was na afloop een tevreden man: ‘Na de winter, in maart, gaan we weer verder met de techniektrainingen op de zondagochtend. We denken nog na over activiteiten die FSD in de winter zou willen doen.’

 

Tot snel allemaal.

 

Niels

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!