Wandelen met niels

Wandelen met FSD en Combi Sport Beilen

Op pad met niels, Wandelen met FSD

Wandelen met FSD en Combi Sport Beilen

Football Skills Drenthe (FSD) heeft ism Sport 2000 Combi Sport Beilen deze zondag een geslaagde wandelactiviteit georganiseerd. In totaal 22 mensen liepen mee.

 

De start was in Amen bij Café de Amer en in totaal werd een afstand van vijf  kilometer afgelegd. Volgens initiatiefnemer Niels Maagd van FSD past wandelen volledig bij een gezonde levensstijl. “Sport en beweging zijn uitermate belangrijk! Voor iedereen. Wie dan ook wil aansluiten bij deze wandelactiviteiten, is van harte welkom’’.

 

Wij zijn supertrots dat wij in korte tijd mensen in beweging krijgen , maar ook de mooie verbindingen  en de verhalen onderweg zijn fantastisch.

 

Zondag 28 november wordt een nieuwe wandeling georganiseerd en dit is tevens de laatste van dit jaar.

Deelname is geheel vrijblijvend en gratis. Wel dient men zich vooraf aan te melden. Dit kan door een bericht te sturen naar info@footballskillsdrenthe.nl of telefonisch op 0624503316.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Ontdek de Vossenberg: Wandelen met Footballskills Drenthe!

Ben jij klaar om de natuur in Midden-Drenthe te verkennen? Op zondag 29 oktober organiseert Footballskills Drenthe een inspirerende wandeling in samenwerking met de FSD Wandelgroep en Gezond in Midden-Drenthe, ondersteund door CombiSport Sport2000 Beilen. Dit wordt een dag vol avontuur, waarbij we de adembenemende Vossenberg Wijster route verkennen.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!