voetbalschool

Data voetbalschool FSD bekend!

Voetbalschool

Data voetbalschool FSD bekend!

De data van de voetbalschool zijn inmiddels bekend de jongens en meisjes die zich hebben opgegeven kunnen dit alvast noteren. 10 en 17 September, 1 Oktober en 15 oktober en tenslotte 12 november zal er worden getraind op Sportpark Noord-West dit i.s.m. v.v. Beilen.

 

Er zal worden getraind van 10 uur tot 12 uur de nadruk zal komen te liggen op vaardigheden en techniek uiteraard met de bal dit onder leiding van 8 gespecialiseerde trainers . De jongens en meisjes kunnen het geleerde zoals positiespel, het durven om acties te maken bij hun voetbalclubs ten uitvoer brengen zoals bekend komen de deelnemers van diverse clubs uit heel Drenthe.

 

Mooi is dat de deelnemers van de diverse clubs op deze wijze met elkaar in contact komen want het voetbal plezier staat voorop .

 

Het is mogelijk dat men een compleet Nike voetbal tenue (shirt, broek, en kousen) en logo van sport 2000 Combi sport met daarop Football Skills Drenthe en initialen van jezelf. de prijs is euro 35,00 zoals gezegd het is mogelijk maar BESLIST NIET VERPLICHT.

 

Overigens krijgen deelnemers van de voetbalschool 10% korting bij aankoop van alle voetbal artikelen bij Combi Sport.

 

met sportieve groet,

 

Niels Maagd

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!