Seizoensafsluiting Football Skills Drenthe

Wandelen met FSD

Seizoensafsluiting Football Skills Drenthe

Seizoensafsluiting Football Skills Drenthe

 

Zondag 19 juni vond, met de onderhand populaire wandeltocht, de laatste activiteit plaats van Football Skills Drenthe ism Sport2000 Combisport Beilen.

 

Het was een druk seizoen met o.a. de inmiddels zeer bekende clinics van de voetbalschool, de trainingen van de jeugd bij vv Wijster en sv Pesse en vv beilen en wandeltochten op de zondag door de prachtige Drentse natuur. Al deze activiteiten werden druk bezocht en de weergoden waren ons vrijwel altijd goed gezind.

 

Tussendoor werd ik gevraagd om de hoofmacht van vv Wijster te trainen en te begeleiden. Dat was voor mij een eer om te doen.

 

Bij deze wil ik mijn andere trainers, mensen die hebben geholpen bij alle activiteiten én  onze fantastische sponsoren hartelijk danken. Zonder hen zou dit allemaal echt niet mogelijk geweest zijn. Bijzondere dank ook aan Gemeentebelangen Smilde, Beilen, Westerbork en Veldmans Tynaarlo, die mij de gelegenheid hebben gegeven om deze (zelf)ontwikkelingen te ontplooien.

 

Ik wens een ieder een hele fijne vakantie toe. Uiteraard gaat Football Skills Drenthe na de vakantie door met allerlei activiteiten. Blijf daarom de website volgen. Tot snel!

 

 

Niels Maagd

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

1e Wandeltocht FSD 2023 door omgeving Dwingeloo.

Football Skills Drenthe organiseert aanstaande zondag (8 januari) de eerste wandeltocht van 2023. De wandeling start om 10.00 uur bij de Bospub in Dwingeloo en staat onder leiding van een drietal FSD-docenten. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan bij Niels Maagd: 06-24503316 of info@footballskillsdrenthe.nl.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!