FSD druk bezig met voorbereiding nieuw seizoen!

Clinics, Voetbalschool

FSD druk bezig met voorbereiding nieuw seizoen!

 

Football Skills Drenthe (FSD) is weer klaar voor een nieuw seizoen vol met voetbal en andere sportieve activiteiten. De voetbalschool begint op zondag 18 september aanvang 10.00 uur.

 

De andere data in het najaar zijn op 25 september, 9 oktober , 6 november en 13 november.Uiteraard is dit  in samenwerking met VV beilen op Sportpark Noordwest.

 

Trots vermeldt Niels Maagd dat alle zestig plekken al ingenomen zijn: ,,Iets waar niet alleen ik, maar ook mijn belangrijke medetrainers heel erg blij mee zijn. Uiteraard keren Rolf Venekamp, Erik Alberts en Marco Hamers ,weer terug om mij op de zondag te ondersteunen.” Ook hebben wij dit gekoppeld met jonge trainers die ons gaan helpen met de trainingen Jesse,Mark,Maarten en Milan.

 

Naast de clinics worden ook verschillende wedstrijden gespeeld, bijvoorbeeld een voorwedstrijd bij een seniorenwedstrijd.

Daarnaast is ook de FSD-wandelgroep weer actief, met de expertise van Johan Gotz en Aleida Dries.

 

Maagd is klaar voor een nieuw, sportief seizoen: ,,Natuurlijk vind ik het mooi om sportactiviteiten aan te bieden, maar ik wil voornamelijk iets maatschappelijks betekenen. Als je dan ziet hoe blij alle betrokkenen ervan worden, is dat iets om trots op te zijn. Dat ben ik dan ook absoluut op het volledige FSD-team!”

 

Niels

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!