Gezellige wandeltocht bij Heuvingerzand (7,5 km)

Wandelen met FSD

Gezellige wandeltocht bij Heuvingerzand (7,5 km)

Footballskillsdrenthe en Sport2000 Combisport hebben afgelopen zondag alweer de 4e wandeling van het seizoen gelopen. 

 

De tocht werd gestart vanaf Heuvingerzand en deze keer hadden er 20 enthousiaste wandelaars aangemeld! Vanaf galerie Wildevuur werd er 7,5 km afgelegd in een mooie bosrijke omgeving. Na terugkomst bij Galerij Wildevuur konden we gezellig genieten van koffie en gebak en vertelde eigenaar Philip zijn verhaal. Leuk en zeer interessant!

 

Footballskillsdrenthe, Johan Götz  en Aleida Dries gaan de laatste wandeling van dit voorjaar houden op zondag 18 juni. De route is nog niet bekend maar Johan, Aleida en Niels zorgen weer voor een leuke bestemming en uitgestippelde route!

 

Wil je ook mee? Geef je dan op via Niels (0624503316) of Johan ((06 37476054). Iedereen is welkom om met ons een gezonde en gezellige wandeling te maken!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

1e Wandeltocht FSD 2023 door omgeving Dwingeloo.

Football Skills Drenthe organiseert aanstaande zondag (8 januari) de eerste wandeltocht van 2023. De wandeling start om 10.00 uur bij de Bospub in Dwingeloo en staat onder leiding van een drietal FSD-docenten. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan bij Niels Maagd: 06-24503316 of info@footballskillsdrenthe.nl.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!