Gezellige wandeltocht bij Heuvingerzand (7,5 km)

Wandelen met FSD

Gezellige wandeltocht bij Heuvingerzand (7,5 km)

Footballskillsdrenthe en Sport2000 Combisport hebben afgelopen zondag alweer de 4e wandeling van het seizoen gelopen. 

 

De tocht werd gestart vanaf Heuvingerzand en deze keer hadden er 20 enthousiaste wandelaars aangemeld! Vanaf galerie Wildevuur werd er 7,5 km afgelegd in een mooie bosrijke omgeving. Na terugkomst bij Galerij Wildevuur konden we gezellig genieten van koffie en gebak en vertelde eigenaar Philip zijn verhaal. Leuk en zeer interessant!

 

Footballskillsdrenthe, Johan Götz  en Aleida Dries gaan de laatste wandeling van dit voorjaar houden op zondag 18 juni. De route is nog niet bekend maar Johan, Aleida en Niels zorgen weer voor een leuke bestemming en uitgestippelde route!

 

Wil je ook mee? Geef je dan op via Niels (0624503316) of Johan ((06 37476054). Iedereen is welkom om met ons een gezonde en gezellige wandeling te maken!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vanaf 27 augustus start Football Skills Drenthe weer met Wandelen.

Vanaf 27 augustus start Football Skills Drenthe weer met Wandelen ism Sport 2000 Combisport. Sport en bewegen is buitengewoon belangrijk vinden wij als FSD. Om zoveel mogelijk mensen in Midden-Drenthe gezond te laten bewegen, komt FSD deze nazomer, naast alle voetbal clinics en trainingen,  weer met een wandelactiviteit!

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!