2300 euro bij elkaar gewandeld voor “het vergeten kind!”

Wandelen met FSD

2300 euro bij elkaar gewandeld voor “het vergeten kind!”

Zondag 27 februari was het dan zover! Zols eerder aangekondigd gingen Niels Maagd (football Skills Drenthe) en Johan Gotz (Combi sport 2000) wandelen voor het goede doel t.w. Het Vergeten Kind.

 

Om 10 uur gingen zij in Borger van start, met Beilen als einddoel. Een afstand van ruim 32 kilometer! De weergoden waren hen goedgezind en het werd een prachtige zonnige dag, waarbij zij al wandelend door het mooie Drentse land om 17:00 uur aankwamen in Beilen. Wellswaar vermoeid, maar voldaan. De tocht duurde in totaal 6 uur, waarbij Johan en Niels door verschillende hindernissen moesten gaan. Het was erg nat in de natuur, dit was een uitdaging.

 

De wandeling was uiteraard bedoeld om zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor dit fantastische goede doel. Het duo had ingezet op 1000 euro, maar het overtrof alle verwachtingen! Gedurende de tocht stroomden de donaties binnen. Uiteindelijk werd een geweldig bedrag van bijna 2300 euro gehaald! Niels en Johan willen alle gulle gevers hartelijk danken voor hun bijdragen, grote klasse! Op de markt in Beilen werden ze onthaald door familie en vrienden en gingen ze gezamenlijk proosten op het behaalde resultaat.

 

Maagd: “Een bijzondere emotionele dag was het, je doet het echt voor Het Vergeten Kind en dan ook nog zo’n mooi bedrag. Wij zijn alweer bezig om te kijken hoe wij ons over een aantal weken voor een ander doel in kunnen zetten. In het kader van de huidige ontwikkelingen willen we graag iets voor Oekraine doen.”

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

1e Wandeltocht FSD 2023 door omgeving Dwingeloo.

Football Skills Drenthe organiseert aanstaande zondag (8 januari) de eerste wandeltocht van 2023. De wandeling start om 10.00 uur bij de Bospub in Dwingeloo en staat onder leiding van een drietal FSD-docenten. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan bij Niels Maagd: 06-24503316 of info@footballskillsdrenthe.nl.

Lees verder»

Geslaagde herfstwandeling van wandelgroep FSD

Football Skills Drenthe (FSD) heeft gisteren in samenwerking met Sport 2000 Combi Sport Beilen een geslaagde wandelactiviteit georganiseerd. In totaal liepen er twintig mensen mee en werkten gedurende de tocht flink aan hun gezondheid.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!