Samen tegen Eenzaamheid: Een warm hart voor iedereen

FSD in de maatschappij

Samen tegen Eenzaamheid: Een warm hart voor iedereen

Beste vrienden van Football Skills Drenthe,

 

Zoals velen van jullie weten, is Football Skills Drenthe niet alleen een plek waar we onze passie voor voetbal delen, maar ook een gemeenschap waar we om elkaar geven en elkaar ondersteunen, zowel op als buiten het veld. Vandaag wil ik even aandacht voor iets wat ons allen raakt: eenzaamheid.

 

De laatste week van april staat bij Football Skills Drenthe in het teken van het bestrijden van eenzaamheid. Een onderwerp dat ons, net als velen van jullie, aan het hart gaat. Vorig jaar december hebben we al een eerste stap gezet met een soortgelijke actie, maar dit jaar willen we nog meer betekenen voor degenen die zich eenzaam voelen of die een moeilijke tijd doormaken.

 

Het is hartverscheurend om te beseffen dat er mensen zijn die zich eenzaam voelen, vooral in tijden waarin verbinding zo belangrijk is. Of het nu gaat om ouderen die hun dierbaren missen, jongeren die zich geïsoleerd voelen, of anderen die worstelen met gevoelens van eenzaamheid, wij willen er voor ze zijn. Wij willen een lichtpuntje zijn in hun dag, een glimlach op hun gezicht toveren en hen laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

 

Daarom nodigen we iedereen uit om samen met ons in actie te komen. Of het nu gaat om het sturen van een kaartje, het brengen van een bloemetje, of gewoon een vriendelijk telefoontje, elke kleine daad van vriendelijkheid kan een groot verschil maken. Als je iemand kent die een beetje extra liefde en aandacht kan gebruiken, laat het ons dan weten. Samen kunnen we een verschil maken en laten zien dat niemand er alleen voor staat.

 

Bij Football Skills Drenthe streven we ernaar om laagdrempelig te zijn, zodat we iedereen kunnen bereiken en helpen. Onze deuren staan altijd open, en we zullen er altijd zijn om te luisteren, te steunen en samen met jullie iets moois op te bouwen. Samen met onze partners en sponsoren willen we deze week benutten om echte verandering teweeg te brengen, om eenzaamheid te bestrijden en om onze gemeenschap te versterken.

 

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om onze sponsoren te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Zonder jullie zouden we niet in staat zijn om dit te doen. En aan iedereen die zich heeft aangemeld om mee te helpen: dank je wel. Jullie maken echt een verschil in het leven van anderen.

 

Als je wilt helpen of iemand wilt aanmelden die wel wat extra aandacht verdient, kun je contact met me opnemen via 06-24503316 of nielsmaagd@gmail.com. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

Laten we samen een warm hart zijn voor iedereen die het nodig heeft.

 

Met vriendelijke groet,

Niels Maagd Football Skills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

sponsor buro smit verlengt

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

Met enthousiasme kondigt Footballskills Drenthe de verlenging van de samenwerking met Buro Smit aan. Het gerenommeerde Buro blijft onze gemeenschapsinitiatieven ondersteunen, bijdragend aan de groei van niet alleen ons voetbalprogramma, maar ook onze campagne “1 tegen eenzaamheid” en georganiseerde wandelingen.

Lees verder»

Samen sterk tegen eenzaamheid: Football Skills Drenthe zet zich in

Het einde van het jaar nadert, en bij Football Skills Drenthe kijken we terug op een jaar vol sportieve hoogtepunten en maatschappelijke betrokkenheid. In het bijzonder willen we de aandacht vestigen op onze jaarlijkse inzet voor het goede doel, waarbij we in de laatste week van december ons richten op het thema “1 tegen Eenzaamheid.”

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!