Footballskills Drenthe verwelkomt weer een nieuwe partner: Van der Vinne Houtbouw!

Onze partners

Footballskills Drenthe verwelkomt weer een nieuwe partner: Van der Vinne Houtbouw!

Een van de laatste toevoegingen aan onze groep van partners is Van der Vinne Houtbouw uit Tynaarlo, een bedrijf dat onlangs een nieuwe weg is ingeslagen onder leiding van een oude bekende. Na 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij Van der Vinne Houtbouw, heeft de nieuwe eigenaar Jorn Dolfing besloten het roer per 01-01-2024 over te nemen. Hun specialisatie in het produceren en monteren van tuinhuizen, overkappingen, carports, kapschuren en garages, allemaal prefab gemaakt in hun eigen timmerwerkplaats, is indrukwekkend. Bovendien bieden ze ook diensten aan voor kleine verbouwingen en woningaanbouw.

 

Hoewel Van der Vinne Houtbouw een ‘klein’ bedrijf is, is hun vakmanschap en toewijding aan kwaliteit onmiskenbaar. Hun showroom is op afspraak geopend, en als u geïnteresseerd bent in een van hun producten, nodigen ze u van harte uit om contact op te nemen voor een afspraak. De koffie staat klaar en zij verwelkomen u graag om hun vakmanschap en producten te tonen.

 

“Na 13 jaar in loondienst te zijn geweest bij van der Vinne houtbouw te Tynaarlo heb ik per 01-01-2024 het bedrijf overgenomen,” aldus Jorn. “Onze hoofdwerkzaamheden zijn het produceren en monteren van tuinhuizen, overkapping, carport, kapschuren en garages. Deze producten maken we prefab in onze eigen timmerwerkplaats en gaan dan als bouwpakketten naar de klant toe. Daarnaast doen we ook kleine verbouwingen en aanbouwen aan woningen. Als voormalig medespeler zie ik Niels’ toewijding en inzet met trots en bewondering. Nu ik hem bezig zie met Footbal Skills Drenthe vind ik dat helemaal geweldig en steun hem dan ook graag door middel van sponsoring”

 

Neem gerust contact op met Van der Vinne Houtbouw via 0592-542371 om uw afspraak te plannen en hun assortiment te ontdekken. Bezoek ook eens de website voor een blik op hun mooie assortiment! Laten we samen lokale initiatieven en bedrijven ondersteunen en de gemeenschap versterken!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Footballskills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!