sd academy ism anybody

Persbericht: Onverwacht snelle tweede selectiedag voor de FSD Academy

FSD Academy

Persbericht: Onverwacht snelle tweede selectiedag voor de FSD Academy

sd academy ism anybody

Onverwacht snelle tweede selectiedag voor de FSD Academy

 

Football Skills Drenthe en Sportcentrum Anybody in Beilen hebben met de FSD Academy de handen in één geslagen om voetbaltalenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. Na de eerste zeer succesvolle periode, wordt er op 10 december een tweede selectieronde georganiseerd.

 

Priscilla Lichtendonk van Anybody: “Wij zijn blij met de kwaliteit en het enthousiasme van onze eerste groep talenten. Het is altijd even afwachten hoe zo’n nieuw initiatief zich gaat ontwikkelen, maar het overtreft zelfs onze verwachtingen. We zien zelfs in zo’n korte tijd toch echt wel een verandering in de fysieke en mentale kwaliteiten.”

 

Maagd vult aan: “De FSD Academy is in ontwikkeling en het gaat sneller dan we hadden kunnen voorzien. Daarom gaan we nu al een tweede selectiedag organiseren. Voor deze selectie nodigen we graag de jongens en meiden uit die potentiële kandidaten zijn voor BVO’s (Betaald Voetbal Organisatie), de jongens en meiden die (voorlopig) zijn afgevallen bij een BVO en andere voetbaltalenten een grote stap willen maken in hun voetbalontwikkeling en – skills”.

 

De selectiedag is op zondag 10 december vanaf 13.00 uur en zal ook weer gehouden worden bij Sportcentrum Anybody. Tijdens de selectiedag wordt gekeken of de Academy iets kan betekenen in de voorgenoemde ambities van de jongens en meiden die zich hebben aangemeld. Informatie over trainingstijden, kosten, etc. zullen op 10 december beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. Aanmelden voor de selectiedag op 10 december kan door een mail te sturen aan nielsmaagd@gmail.com. Niels Maagd: “Wie voor die tijd al enthousiast of nieuwsgierig is geworden, mag mij natuurlijk ook altijd bellen voor wat meer informatie!”.

 

Voor informatie over de maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en de sponsoren van FSD, kan contact opgenomen worden met Niels Maagd op 06- 24503316. Blijf verder op de hoogte door de website https://footballskillsdrenthe.nl/ en door de socials van FSD te volgen. Meer informatie over Sportcentrum Anybody kan je vinden op: https://sportcentrum-anybody.nl/ of volg Sportcentrum Anybody op de socials.

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!