Ontdek de Prachtige Natuur van Middendrenthe met onze wandelgroep!

Wandelen met FSD

Ontdek de Prachtige Natuur van Middendrenthe met onze wandelgroep!

Ben jij klaar om de natuur in Midden-Drenthe te verkennen? Op zondag 19 november organiseert Footballskills Drenthe een inspirerende wandeling in samenwerking met de FSD Wandelgroep en Gezond in Midden-Drenthe, ondersteund door CombiSport Sport2000 Beilen. Dit wordt een dag vol avontuur, waarbij we de adembenemende Elp route verkennen.

 

De Details op een Rij

 

Wanneer: Zondag 19 november
Vertrektijd: 10.00 uur
Afstand: Tussen de 4 en 8 km
Eindbestemming: Een gezellige afsluiting met een heerlijk kopje koffie pannenkoeken boerderij de strohoed in Elp .

 

Een wandeling in de natuur is niet alleen een geweldige manier om actief te blijven, maar het biedt ook de gelegenheid om te ontspannen, te reflecteren en te genieten van het gezelschap van elkaar. Bovendien, deelname is gratis en iedereen is welkom! Wil je deelnemen aan deze prachtige tocht of heb je meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op via: Telefoon: 0624503316 |E-mail: info@footballskillsdrenthe.nl.

 

Wij kijken ernaar uit om samen met jou de natuurlijke pracht van Midden-Drenthe te verkennen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk avontuur!

 

Tot dan!

 

Het Footballskills Drenthe Team

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!