tocht wijster

Een geslaagde tocht in Wijster met de wandelgroep.

Wandelen met FSD

Een geslaagde tocht in Wijster met de wandelgroep.

tocht wijster

De wandeling werd geleid door Johan Götz, Leidy Dries en Niels Maagd. De route van 8 kilometer leidde de deelnemers door de prachtige natuur van Wijster. De deelnemers genoten van het mooie weer en de gezellige sfeer.

 

“We zijn blij dat wij vanmorgen weer zoveel aanmeldingen krijgen voor wandelen”, aldus Niels Maagd, één van de initiatiefnemers van de FSD-wandelingen. “We willen mensen in beweging krijgen en dat is ons met deze tocht goed gelukt. Het was een leuke en gezellige ochtend.”

Ook zijn hier de contacten erg belangrijk met veel verschillende mensen. Dit maakt het erg bijzonder voor ons om dit te organiseren met zoveel positieve reacties. Wij hebben gezamenlijk afgesloten bij Robuust in Beilen onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers daarbij. Deze tocht is mede mogelijk door gezond in Middendrenthe.

 

De FSD-wandelingen vinden elke zondagochtend plaats. De start is om 10.00 uur bij een verschillende locatie in Drenthe. De routes variëren van 5 tot 10 kilometer. Aanmelden voor de wandelingen is verplicht. Dit kan via de website van FSD of door te bellen met Niels Maagd op 06-24503316.

 

Nieuwe wandelaars welkom

 

De FSD-wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Ook mensen die niet zo goed ter been zijn, kunnen meedoen. De wandelingen zijn niet alleen bedoeld om te bewegen, maar ook om gezellig samen te zijn.

 

“We zien graag nieuwe wandelaars bij ons aansluiten”, aldus Niels Maagd. “Kom gezellig met ons mee en geniet van een mooie wandeling in de Drentse natuur.”

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

wandelen

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!