Ontdek de Vossenberg: Wandelen met Footballskills Drenthe!

Wandelen met FSD

Ontdek de Vossenberg: Wandelen met Footballskills Drenthe!

Ontdek de Prachtige Natuur van Middendrenthe met Footballskills Drenthe en CombiSport Sport2000 Beilen!

 

Ben jij klaar om de natuur in Midden-Drenthe te verkennen? Op zondag 29 oktober organiseert Footballskills Drenthe een inspirerende wandeling in samenwerking met de FSD Wandelgroep en Gezond in Midden-Drenthe, ondersteund door CombiSport Sport2000 Beilen. Dit wordt een dag vol avontuur, waarbij we de adembenemende Vossenberg Wijster route verkennen.

 

Een Natuurlijke Schat in Middendrenthe

 

De Vossenberg Wijster staat bekend om haar weelderige natuur en fascinerende verhalen. Het is een plek waar de schoonheid van de natuur en de geschiedenis van Midden- Drenthe samenkomen. Vergezel ons om dit verborgen juweeltje te ontdekken!

 

De Details op een Rij

 

Wanneer: Zondag 29 oktober
Vertrektijd: 10.00 uur (verzamelen bij de brug ter plaatse)
Afstand: Tussen de 6 en 8 km
Eindbestemming: Een gezellige afsluiting met een heerlijk kopje koffie in Middendrenthe

 

Een wandeling in de natuur is niet alleen een geweldige manier om actief te blijven, maar het biedt ook de gelegenheid om te ontspannen, te reflecteren en te genieten van het gezelschap van elkaar. Bovendien, deelname is gratis en iedereen is welkom! Wil je deelnemen aan deze prachtige tocht of heb je meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op via: Telefoon: 0624503316 |E-mail: info@footballskillsdrenthe.nl.

 

Wij kijken ernaar uit om samen met jou de natuurlijke pracht van Midden-Drenthe te verkennen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk avontuur!

 

Tot dan!

 

Het Footballskills Drenthe Team

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!