sd academy ism anybody

De FSD Academy is begonnen! Vandaag de eerste editie ism AnyBody

FSD Academy, Techniektrainingen, Voetbalschool

De FSD Academy is begonnen! Vandaag de eerste editie ism AnyBody

Fasd academy op zondag

(persbericht 08-10-2023) FSD Academy, een unieke opstap voor voetbaltalenten in Noord-Nederland.

 

Directeur van Football Skills Drenthe, Niels Maagd, vertelt enthousiast: “Vandaag zijn wij afgetrapt met iets unieks in Noord-Nederland! Wij zijn gestart met de FSD Academy, een samenwerking tussen Football Skills Drenthe en Sportcentrum Anybody in Beilen.

 

De FSD Academy gaat verder dan de al zeer succesvolle FSD Voetbalschool en wil potentiële kandidaten voor BVO’s  (Betaald Voetbal Organisatie), de jongens en meiden die (voorlopig) zijn afgevallen bij een BVO en andere voetbaltalenten een grote stap verder brengen in hun voetbalontwikkeling en – skills”.

 

Na de eerste uiterst geslaagde selectiedag in juli, was er in september een tweede selectiedag. Uit deze beide dagen zijn uiteindelijk 18 spelers geselecteerd om deel te nemen aan de Academy.

 

Maagd vervolgt: “Met deze 18 deelnemers gaan wij de komende tijd aan de slag. De trainingen zijn drie keer per maand op een zondag, bestaande uit een mooie combinatie van techniek-, mentale-, kracht- en conditietrainingen door gekwalificeerde trainers van FSD en Sportcentrum Anybody. De Academy is een langgekoesterde wens, waarmee het eerste startschot nu is gegeven.

 

In de toekomst willen we uitgroeien tot een Academy die in de verschillende leeftijdscategorieën teams gaat trainen en hiervoor talenten gaat scouten. Wij richten ons op de groei van het talent, zonder het ‘kind zijn’ uit het oog te verliezen. We zijn begonnen, hou ons in de gaten!”

 

Voor meer informatie over de FSD Academy, de selectiedagen en de mogelijkheid om een keer een oefenwedstrijd tegen het team te spelen, kan er contact opgenomen worden met Niels Maagd op 06- 24503316.

 

Meer informatie over de sponsoren/partners, maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en de sponsoren van FSD, is te vinden op de website https://footballskillsdrenthe.nl/ en door de socials van FSD. Meer informatie over Sportcentrum Anybody kan je vinden op: https://sportcentrum-anybody.nl/ of volg Sportcentrum Anybody op de socials.

 

Team FSD Academy/ Anybody

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!