Natascha & FSD gaan samen op een sportieve reis!

Voetbalschool

Natascha & FSD gaan samen op een sportieve reis!

FSD & Travel Counsellor Natascha Van Dam gaan samen een sportieve reis aan. We zijn erg blij om weer een nieuwe partner te kunnen aankondigen. 

 

Natascha is als persoonlijke reisadviseur thuis in de hele wereld. Als Travel Counsellor helpt ze bij het kiezen van de perfecte vakantie op elk moment. Wie wil dat nu niet!?

 

Natascha vertelt u graag wat ze doet:

 

Bespaar jezelf het urenlange surfen op het internet, of de gang naar het reisbureau. Als Travel Counsellor help ik je met het kiezen van de perfecte vakantie wanneer het jou schikt.

 

Overdag, ´s avonds of in het weekend; ik ben 7 dagen per week bereikbaar. Desgewenst kom ik bij je thuis om je vakantie plannen te bespreken. Ik maak gebruik van de meest geavanceerde zoeksystemen, vergelijk prijzen, en kom wellicht met nieuwe ideeën.

 

Je hebt voortaan altijd dezelfde contactpersoon en dankzij mijn jarenlange ervaring in de branche kun je een goed reisadvies verwachten, tegen dezelfde prijs! Wat wil je nog meer? Kies je ook voor deskundig advies en persoonlijke service, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

Met vriendelijke groet,

Natascha Van Dam

Travel Counsellor

 

Wilt u ook de perfecte begeleiding voor een prachtige reis? Schakel dan Natascha in en laat u verassen!

 

Bekijk hier haar profiel/website voor een indruk van de mogelijkheden! Of neem direct contact op via 06-18314018/ T 0593-850857 of mail naar natascha.vandam@travelcounsellors.nl

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!