Styling & Matching en FSD gaan samenwerking aan!

Voetbalschool

Styling & Matching en FSD gaan samenwerking aan!

Met trots presenteren we onze nieuwe partner Suzanne van der Veen van Styling & Matching!

 

Suzanne leert mensen met een passie voor inrichten en verbouwen het beste uit iedere ruimte te halen. Heb jij een passie voor inrichten of verbouwen? Wil jij werken als binnenhuisarchitect bij een architectenbureau of wil je liever voor jezelf beginnen? Dan is de opleiding binnenhuis architectuur van  The Styling & Matching Academy echt iets voor jou!

 

Als binnenhuisarchitect helpt Suzanne natuurlijk zelf ook bedrijven en particulieren die een (nieuwe) woning, kantoor of winkel willen verbouwen en die hierbij goed begeleidt willen worden. Ze kan je van dienst zijn met een compleet interieurontwerp of een deelontwerp. In elke ruimte en in elke woonwens ziet Suzanne een mooie uitdaging!

 

Suzanne stelt zichzelf en haar stijlvolle bedrijf graag aan u voor!

 

Een interieur is voor iedereen iets persoonlijks, iets unieks! Vaak weten we wel wat we mooi vinden, maar hoe vertalen we dat nu naar onze eigen woning? Hoe ontstaat er rust, eenheid en verbinding? Bovendien het moet ook nog praktisch,creatief, betaalbaar en leefbaar zijn!

 

Alles heeft te maken met het beleven van emotie, een mix van voelen, zien, ruiken en horen. Een kant-en-klaar pakket is hier nog steeds niet voor te koop! Of je nu op zoek bent naar een landelijke inrichting, Scandinavische inrichting, industriële inrichting, stoer, sober of chic, ik vind het een geweldige uitdaging jou hierbij te helpen en heb een oplossing!

 

Ik werk vanuit een heldere visie waarin 3 kernwoorden centraal staan: creatief, praktisch en betaalbaar.

 

Mocht je zelf willen werken in de branche is de opleiding binnenhuisarchitectuur van onze academy eigenlijk een must. 

 

Je leert hoe je ruimtes optimaal kunt inrichten, je ontwikkelt kennis  van de bouwkundige begrippen, wat kleuren doen in een interieur en welke materialen je allemaal kunt gebruiken. Je gaat kijken naar de verschillende soorten meubels en woonstijlen. Daarnaast leer je jezelf als ontwerper te verplaatsen in de wensen, persoonlijkheid en stijl van je klanten.  Deze opleiding gaat verder daar waar de opleiding interieurstylist stopt!

 

Met vriendelijke groet;

Suzanne van der Veen

 

We zijn erg blij met Styling & Matching als nieuwe partner! Kijk ook eens op de website voor meer informatie en de vele mogelijkheden! Of bel Suzanne op 06-42504690. Ze zal u graag met haar creativiteit, passie en gedrevenheid verder helpen om ook uw nieuwe inrichting tot in perfectie te optimaliseren!

 

Team FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!