Styling & Matching en FSD gaan samenwerking aan!

Voetbalschool

Styling & Matching en FSD gaan samenwerking aan!

Met trots presenteren we onze nieuwe partner Suzanne van der Veen van Styling & Matching!

 

Suzanne leert mensen met een passie voor inrichten en verbouwen het beste uit iedere ruimte te halen. Heb jij een passie voor inrichten of verbouwen? Wil jij werken als binnenhuisarchitect bij een architectenbureau of wil je liever voor jezelf beginnen? Dan is de opleiding binnenhuis architectuur van  The Styling & Matching Academy echt iets voor jou!

 

Als binnenhuisarchitect helpt Suzanne natuurlijk zelf ook bedrijven en particulieren die een (nieuwe) woning, kantoor of winkel willen verbouwen en die hierbij goed begeleidt willen worden. Ze kan je van dienst zijn met een compleet interieurontwerp of een deelontwerp. In elke ruimte en in elke woonwens ziet Suzanne een mooie uitdaging!

 

Suzanne stelt zichzelf en haar stijlvolle bedrijf graag aan u voor!

 

Een interieur is voor iedereen iets persoonlijks, iets unieks! Vaak weten we wel wat we mooi vinden, maar hoe vertalen we dat nu naar onze eigen woning? Hoe ontstaat er rust, eenheid en verbinding? Bovendien het moet ook nog praktisch,creatief, betaalbaar en leefbaar zijn!

 

Alles heeft te maken met het beleven van emotie, een mix van voelen, zien, ruiken en horen. Een kant-en-klaar pakket is hier nog steeds niet voor te koop! Of je nu op zoek bent naar een landelijke inrichting, Scandinavische inrichting, industriële inrichting, stoer, sober of chic, ik vind het een geweldige uitdaging jou hierbij te helpen en heb een oplossing!

 

Ik werk vanuit een heldere visie waarin 3 kernwoorden centraal staan: creatief, praktisch en betaalbaar.

 

Mocht je zelf willen werken in de branche is de opleiding binnenhuisarchitectuur van onze academy eigenlijk een must. 

 

Je leert hoe je ruimtes optimaal kunt inrichten, je ontwikkelt kennis  van de bouwkundige begrippen, wat kleuren doen in een interieur en welke materialen je allemaal kunt gebruiken. Je gaat kijken naar de verschillende soorten meubels en woonstijlen. Daarnaast leer je jezelf als ontwerper te verplaatsen in de wensen, persoonlijkheid en stijl van je klanten.  Deze opleiding gaat verder daar waar de opleiding interieurstylist stopt!

 

Met vriendelijke groet;

Suzanne van der Veen

 

We zijn erg blij met Styling & Matching als nieuwe partner! Kijk ook eens op de website voor meer informatie en de vele mogelijkheden! Of bel Suzanne op 06-42504690. Ze zal u graag met haar creativiteit, passie en gedrevenheid verder helpen om ook uw nieuwe inrichting tot in perfectie te optimaliseren!

 

Team FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Clinics FSD onverminderd populair!

   foto erik alberts Op zondag 18 september is de eerste in de reeks voetbalclinics van Footballskills Drenthe van start gegaan.   Maar liefst 70 kinderen hebben de regen getrotseerd en zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan met de

Lees verder»

Nieuwe sponsor voor FSD

Football Skills Drenthe is verheugd als nieuwe sponsor te mogen begroeten De Boer Pesse.   De Boer aanhangwagens is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers , zij vinden het belangrijk om op maatschappelijk gebied hun steentje

Lees verder»

Echte Bakker Jordy Schepers en FSD gaan samenwerken!

  Met Echte bakker Jordy Schepers hebben we wederom een fantastische partner gevonden. Een partner die kwaliteit en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Met hun eerlijke en heerlijke producten weten ze zich onderscheiden in onze mooie regio. We zijn

Lees verder»
05933

FSD daagt de jeugd uit! #gezondmetFSD

Niels Maagd, eigenaar van Footballskills Drenthe en raadslid GBSBW, is al ambassadeur van het Sportakkoord Midden-Drenthe, maar wil zijn voorbeeldrol verder uitbreiden. Waar het sportakkoord tot doel heeft om iedereen in de gemeente in een veilige en gezonde omgeving te

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!