anybody

Ontwikkel je voetbaltalent met FSD Academy bij Sport- en Racketcentrum AnyBody!

FSD Academy, Voetbalschool

Ontwikkel je voetbaltalent met FSD Academy bij Sport- en Racketcentrum AnyBody!

Ben jij een ambitieuze voetballer tussen de 6 en 14 jaar oud? Wil je jouw technische vaardigheden naar een hoger niveau tillen en jezelf uitdagen om te groeien als voetballer? Dan is de Football Skills Drenthe (FSD) Academy in samenwerking met Sport- en Racketcentrum AnyBody dé plek voor jou!

 

Wat kun je verwachten:

 

  • Diverse Trainingen: Onze gekwalificeerde trainers bieden een uitgebreid programma aan, waaronder techniek-, mentale-, kracht- en conditietrainingen. We hebben alles in huis om jou als voetbaltalent te begeleiden en te laten groeien.
  • Doelgericht: De FSD Academy heeft als voornaamste doel om voetbaltalenten zoals jij een stap verder te brengen in je voetbalontwikkeling en skills. We streven ernaar om jou te helpen excelleren op het veld.
  • Frequentie: Drie keer per maand op zondagochtend kun je deelnemen aan intensieve sessies van 75 minuten, gericht op het verbeteren van specifieke aspecten van je spel.
  • Kosten: Voor informatie over de kosten per kwartaal kun je contact opnemen met Niels Maagd. We streven naar transparantie en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Facturatie: De kosten dienen voorafgaand aan het kwartaal te worden voldaan, uiterlijk op de 1e van de eerste maand van het kwartaal.
  • Commitment: Je committeert je voor het hele kwartaal. Bij vroegtijdige uitstroom door deelnemers zelf, is er geen refund mogelijk.
  • Evaluaties: In de laatste periode van het kwartaal organiseren we evaluatiegesprekken om je voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen aan het programma te maken.

 

Belangrijke Data in 2024:

Januari 7, 14, 28

Februari 4, 11, 25

Maart 3, 10, 17

 

April 7,21, 28

Mei 5, 12,26

Juni 16, 23,30

 

Juli 7, 14, 21

Augustus 18, 25

September 1, 8, 15, 29

 

Oktober 13, 20, 27

November 10, 17, 24

December 1, 8, 15

 

Onze Visie:

Bij Football Skills Drenthe staat het aanleren of verbeteren van technische vaardigheden centraal. We geloven dat het plezier van de speler essentieel is in het voetbal. Door de juiste vaardigheden te ontwikkelen, vergroten we niet alleen het spelplezier, maar ook de motivatie en het zelfvertrouwen van elke speler.

 

Ben jij klaar om jouw voetbaltalent naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij FSD Academy en ontdek de voetballer in jou!

 

Neem contact op met Niels Maagd voor meer informatie en schrijf je in voor een kwartaal vol uitdagingen, groei en vooral veel plezier op het veld!

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

voetbalschool op zondag vv beilen

Voetbalschool Data Bekend: Schrijf je nu in!

Beste voetballiefhebbers, we zijn verheugd om de data voor de voetbalschool bekend te maken! Jongens en meisjes die zich hebben opgegeven, kunnen deze data alvast noteren in hun agenda: 15 september 22 september 13 oktober 27 oktober 17 november

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!