fsdgroep09-21

Een voetbalclinic op de camping? Neem contact op voor meer informatie!

Clinics, Voetbalschool

Een voetbalclinic op de camping? Neem contact op voor meer informatie!

 

De zomer is aangebroken, over het algemeen een tijd dat voetbal, op het EK dames na wat stil ligt. Daarom organiseert Footballskills Drenthe voor de echte voetballiefhebbers clinics op locatie. Op maat gemaakte voetbalclinics op bijvoorbeeld de camping. Voor een groep die het leuk vindt om tijdens de zomer iets te leren op het gebied van voetbaltechnieken.

 

Niels Maagd: “De reguliere trainingen en clinics van FSD zijn aanvullend op de voetbaltraining binnen de eigen verenigingen. De trainingen hebben als doel het verbeteren van de individuele voetbalkwaliteiten van de jeugdspeler of -speelster, ongeacht het niveau waar het kind zich bevindt. Niet alleen de ontwikkeling, maar ook het plezier staat tijdens deze trainingen voorop. Ook in de zomermaanden willen we deze mogelijkheden op maat én op de vakantielocatie aanbieden. FSD draagt graag bij aan het voetbalplezier, de vakantievreugde, de voetbaltechniek en aan onderlinge vriendschappen op de camping. Want: sport, en zeker voetbal, verbindt.

 

Voor informatie over de trainingen/ clinics, de onderlinge wedstrijden of andere mogelijkheden en samenwerking met Footballskills Drenthe, kan je contact opnemen met Niels Maagd op 06- 24503316.

 

Een fijne en sportieve zomer!

 

Niels

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

voetbalschool op zondag vv beilen

Voetbalschool Data Bekend: Schrijf je nu in!

Beste voetballiefhebbers, we zijn verheugd om de data voor de voetbalschool bekend te maken! Jongens en meisjes die zich hebben opgegeven, kunnen deze data alvast noteren in hun agenda: 15 september 22 september 13 oktober 27 oktober 17 november

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!