FootballSkills Drenthe verwelkomt met trots onze nieuwe partner: Vrieling Westerbork

Onze partners

FootballSkills Drenthe verwelkomt met trots onze nieuwe partner: Vrieling Westerbork

FootballSkills Drenthe slaat de handen ineen met Vrieling Westerbork, een vooraanstaand financieel advieskantoor gevestigd aan Oosteinde 8a in Westerbork

 

De eigenaar, Erik Visscher, is niet alleen een enthousiaste sportliefhebber maar ook een voormalig voetballer op niveau, wat deze samenwerking weer extra leuk maakt.

 

Als gepassioneerd sportliefhebber waardeert hij niet alleen de voetbalinitiatieven van FootballSkills Drenthe, maar ook de bredere maatschappelijke projecten, zoals het “1 tegen eenzaamheid” project. Hij steunt niet alleen het voetballen, maar ook de wandelactiviteiten en alle andere initiatieven die FootballSkills Drenthe ontplooit.

 

In een tijd waarin partnerschappen meer dan ooit van belang zijn, zijn we verheugd om een bedrijf als Vrieling Westerbork aan boord te hebben. Hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en hun passie voor sport sluiten naadloos aan bij de waarden van FootballSkills Drenthe.

 

Meer over Vrieling Westerbork:

Vrieling Westerbork is niet zomaar een financieel advieskantoor. Ze nemen de tijd om hun klanten te begeleiden en te adviseren op het gebied van financiële zekerheid. Met een focus op vertrouwen bouwen ze langdurige relaties op en werken ze samen met diverse partijen om het beste advies te bieden.

 

Bij Vrieling Westerbork zijn ze meer dan goed in:

 

  1. Verzekeringen: Van particuliere tot zakelijke risico’s, Vrieling inventariseert jouw verzekeringen en zoekt samen met jou naar de beste oplossing.
  2. Hypotheken: Met volledige onafhankelijkheid biedt Vrieling hypotheekadvies dat echt bij jou past, gebaseerd op jouw wensen en mogelijkheden.
  3. RegioBank: Een bank die luistert, adviseert en waar je terecht kunt voor alle bankzaken, van sparen tot financieren.
  4. Bedrijfsfinancieringen: Voor ondernemers die plannen hebben, biedt Vrieling diverse vormen van bedrijfsfinanciering, waaronder rekening-courant krediet en bedrijfshypotheken.
  5. Ondernemersadvies: Vrieling helpt ondernemers met financiële vragen en ambieert om te assisteren bij het maken van de juiste keuzes voor een succesvol bedrijf.

 

We zijn opgetogen over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijken uit naar een sportieve toekomst met Vrieling Westerbork aan onze zijde. Onafhankelijk en deskundig advies nodig? Dan moet je bij Vrieling in Westerbork zijn. Neem een kijkje op de website voor meer informatie!

 

Met sportieve groet,

 

Het FootballSkills Drenthe Team

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!