Footballskillsdrenthe start aanstaande zondag met de 1e wandeltocht

Wandelen met FSD

Footballskillsdrenthe start aanstaande zondag met de 1e wandeltocht

Vanaf 11 september  start Football Skills Drenthe ism alle partners die zijn aangesloten weer met wandeltochten te organiseren. Sport en bewegen is buitengewoon belangrijk vinden wij als FSD. Om zoveel mogelijk mensen in Drenthe gezond te laten bewegen, komt FSD dit jaar, naast alle voetbal clinics en trainingen, weer met wandelactiviteiten!

 

Aanstaande zondag 11 september gaan we een leuke wandeling maken in het scharreveld tussen holte en Westerbork. Aanvang 10.00 aldaar.
De route zal ongeveer 8 km zijn. Derk ter Heide loopt ook mee en die kent het gebied  op zijn duimpje en kan er alles over vertellen.

Deelname is gratis, maar opgave van tevoren is wel verplicht. Aanmelden kan bij Niels Maagd via telefoonnummer: 06-24503316 of via e-mail: info@footballskillsdrenthe.nl.

 

Deelnemers wordt aangeraden wandelschoenen te dragen en drinken voor onderweg mee te nemen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van FSD  die net als wij gezondheid en bewegen hoog in het vaandel hebben en waar we zeer blij mee zijn!

 

Wij hebben er al zin aan, jullie ook?

 

Niels, Johan & Aleida

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!