FSD en VVwijster starten samen een nieuw project!

Techniektrainingen, Voetbalschool

FSD en VVwijster starten samen een nieuw project!

Vandaag was de start van het voetbalseizoen voor de jeugd bij VV Wijster.

 

Voor de jongste jeugd (O8, O9, O10 en O11) werken we met een nieuwe opzet. We trainen in carrouselvorm. We hebben vier jonge trainers van onze club (allen van O17, zie foto) bereid gevonden om dit op maandagen te ondersteunen. Elke trainer is verantwoordelijk voor één oefening en doet deze oefening vier keer gedurende 10 minuten, maar steeds met een andere groep. Na 40 minuten hebben de vier groepen alle vier oefeningen gedaan (zie het filmpje).

 

Hierdoor hebben we een goede en duidelijke structuur staan en kunnen we kwalitatief goede trainingen aanbieden aan onze jongste jeugdleden. Alles op een positieve manier en met plezier. Uiteraard sluiten we de training af met partijspel.

 

Niels Maagd begeleidt de carrousel op de maandagen van 18:00 tot 19:00 uur. Op woensdagen trainen we op dezelfde manier, maar dan met ander kader.

 

Ook de beide O15-teams zijn vandaag gestart met trainen op ons mooie sportpark onder leiding van Edwin Ipema en Niels Maagd. O17 sloot de trainingsavond af onder leiding van Jan Willem Popping. Morgen en overmorgen komen O13 en MO17 in actie in Wijster.

 

VV Wijster traint dit jaar wederom met de oefenstof van VTON.

 

Het seizoen is dus begonnen! Zaterdag zijn de eerste wedstrijden. Komt u ook kijken?

 

Sportieve groeten,

 

Niels Maagd

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!