FSD wandelgroep trapt af in Westerbork

Wandelen met FSD

FSD wandelgroep trapt af in Westerbork

Football Skills Drenthe (FSD) ism Sport2000Combisport Beilen heeft zondag de eerste wandeltocht na de zomervakantie gehouden. Dit keer hebben wij een route gekozen bij scharreveld tussen holthe en westerbork in Midden-Drenthe waarbij schitterende natuur is te zien.

 

Niels Maagd van Footballskills Drenthe zegt hierbij dat bewegen en met elkaar iets doen erg veel waarde heeft. Zo krijg je onderling ook veel verhalen te horen en dat is erg mooi om te zien. Wij hebben in Midden Drenthe zoveel moois te bieden en dat willen wij laten zien aan iedereen.

 

Zeventien  deelnemers gingen op pad voor een boswandeling . Derk ter heide en Johan Gotz hebben alles in goede banen geleid. In totaal werd zes kilometer gelopen onder prima omstandigheden. Er werd afgesloten bij de Ar in Westerbork.

 

Zoals gewoonlijk was deze wandeltocht voor de deelnemers geheel gratis en wordt het mede mogelijk gemaakt door onze partners van Footballskillsdrenthe. Binnenkort volgen er weer nieuwe FSD- wandeltochten.

 

Sportieve groet,

 

Team FSD/Combisport

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

wandelen

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!