1e wandeltocht 2022 FSD is een feit.

Wandelen met FSD

1e wandeltocht 2022 FSD is een feit.

De 1e wandeltocht van 2022 van FSD ism onze partners Sisters Emmen en Sport2000 Combisport is een feit.
Deze keer hebben we een bos/stads wandeling gehouden in Emmen en omstreken. Organisator Niels en Aleida van FSD waren afwezig en daarom lag de leiding vandaag bij Johan Gotz. 15 wandelaars gingen op pad en de weergoden waren ons goedgezind. Het bleef droog en er werd een traject van meer dan 6 kilometer afgelegd.
Uiteindelijk eindigde deze wandeltocht bij lunch/cafe Sisters. Hier werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijk kopje koffie/thee en een plankje met heerlijke streek lekkernijen!
Zoals altijd was ook deze wandeltocht voor de deelnemers geheel gratis. Binnenkort volgen er weer nieuwe tochten dus houd de site in de gaten!
We bedanken alle deelnemers, aanvoerder Johan en natuurlijk de geweldige dames van Lunchcafe Sisters voor weer een geweldige middag vol vitamine D!
Tot de volgende keer!
Groet,
Niels

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

1e Wandeltocht FSD 2023 door omgeving Dwingeloo.

Football Skills Drenthe organiseert aanstaande zondag (8 januari) de eerste wandeltocht van 2023. De wandeling start om 10.00 uur bij de Bospub in Dwingeloo en staat onder leiding van een drietal FSD-docenten. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan bij Niels Maagd: 06-24503316 of info@footballskillsdrenthe.nl.

Lees verder»

Geslaagde herfstwandeling van wandelgroep FSD

Football Skills Drenthe (FSD) heeft gisteren in samenwerking met Sport 2000 Combi Sport Beilen een geslaagde wandelactiviteit georganiseerd. In totaal liepen er twintig mensen mee en werkten gedurende de tocht flink aan hun gezondheid.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!