Football Skills Drenthe geeft vuurwerkpakketten weg!

FSD in de maatschappij

Football Skills Drenthe geeft vuurwerkpakketten weg!

Football Skills Drenthe (FSD) gaat samen met Meijering Recycling en DSZ-Gils uit Beilen vuurwerkpakketten weggeven aan gezinnen die hiervoor zelf niet de financiële middelen hebben. (uit de veldenkrant)

 

Juist in de laatste dagen van het jaar kunnen verschillen in financiële mogelijkheden duidelijker dan ooit naar voren komen. Daarom gaat Niels Maagd van FSD in samenwerking met Sander Meijering van Meijering Recycling en Mark Gils van DSZ-Gils 24 vuurwerkpakketten sponsoren.

 

Hiermee willen ze gezinnen in Midden-Drenthe die hier anders geen mogelijkheden voor hebben graag een spetterend en knetterend uiteinde bezorgen. Dit sluit naadloos aan op de reeks maatschappelijke projecten die Maagd met FSD initieert. Maagd is blij dat hij met Meijering Recycling en vuurwerkspecialist DSZ-Gils dit leuke initiatief kan organiseren.

Wie iemand kent die voor zo’n vuurwerkpakket in aanmerking zou moeten komen, kan contact opnemen met Niels Maagd via 06-24503316. Meer informatie is te vinden op op de social media kanalen van FSD.

 

TEAM FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

sponsor buro smit verlengt

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

Met enthousiasme kondigt Footballskills Drenthe de verlenging van de samenwerking met Buro Smit aan. Het gerenommeerde Buro blijft onze gemeenschapsinitiatieven ondersteunen, bijdragend aan de groei van niet alleen ons voetbalprogramma, maar ook onze campagne “1 tegen eenzaamheid” en georganiseerde wandelingen.

Lees verder»

Samen sterk tegen eenzaamheid: Football Skills Drenthe zet zich in

Het einde van het jaar nadert, en bij Football Skills Drenthe kijken we terug op een jaar vol sportieve hoogtepunten en maatschappelijke betrokkenheid. In het bijzonder willen we de aandacht vestigen op onze jaarlijkse inzet voor het goede doel, waarbij we in de laatste week van december ons richten op het thema “1 tegen Eenzaamheid.”

Lees verder»

De week van de eenzaamheid is weer begonnen vandaag!

28 september is de week van eenzaamheid begonnen en Football Skills Drenthe wil daar aandacht aan geven. Juist nu in deze crisis tijd is het hoogst nodig om extra aandacht te geven aan eenzaamheid niet alleen onder ouderen maar zeker ook onder jongeren bestaat eenzaamheid.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!