De strijd om de Slagroombokaal was fantastisch!

Voetbalschool

De strijd om de Slagroombokaal was fantastisch!

Op Sportpark Noord-West in Beilen is zondag door een grote groep van 70 jonge voetballers gestreden om de Jumbo Slagroombokaal. De organisatie van het spektakel was in handen van voetbalschool Football Skills Drenthe (FSD) ism vv Beilen.

 

De trainingen van de voetbalschool staan normaal in het teken van het aanleren van schijnbewegingen, passen en trappen, duelkracht en doelgerichtheid. De laatste training van het najaar staat echter traditiegetrouw in het teken van de strijd om de slagroombokaal. De jonge voetballers kunnen dan in toernooivorm laten zien wat ze geleerd hebben.

 

De kinderen -afkomstig uit heel Drenthe en zelfs Groningen- werden verdeeld in acht teams die in twee leeftijdscategorieën streden om de slagroomtrofee. De winnaars, per categorie, ontvingen per team een overheerlijke slagroomtaarten aangeboden door Jumbo Mulder Beilen.

 

Niels Maagd; ‘Wij willen kinderen zelfvertrouwen geven door onze clinics aan te bieden. En merken dat er vaak gekeken wordt naar wat jongeren niet kunnen. Ons doel is om erachter te komen wat iemand wel kan. We willen jongeren het gevoel geven dat ze er toe doen.’

 

In maart pakt de voetbalschool de draad weer op en worden de techniektrainingen op de zondagochtend hervat met nieuwe trainingen.

 

TEAM FSD

 Foto Sarah Muntinga.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!