FSD kent een zonnige start vd nieuwe reeks trainingen!

Voetbalschool, Clinics

FSD kent een zonnige start vd nieuwe reeks trainingen!

 

Zondagochtend 5 september is de nieuwste reeks trainingen van Footballskills Drenthe van start gegaan op het zonovergoten Sportpark Noordwest in Beilen. 

 

Bijna 60 kinderen uit heel Midden-Drenthe hebben in opperbeste stemming meegedaan met deze training. De eerste van een reeks van 10 trainingen die de komende weken worden gegeven.

 

Van de jongste spelertjes van 6 jaar tot de oudste spelers van twaalf jaar, iedereen heeft zijn of haar beste been voor gezet. Eigenaar FSD Niels Maagd over de trainingen: “Tijdens de trainingen staat plezier voor het voetbal voorop. Op leuke en enthousiaste wijze worden de techniektrainingen gegeven, voor ieder kind en van elk niveau. Zeker is dat alle kinderen aan het einde van deze reeks trainingen weer heel wat hebben bijgeleerd! Dat is toch super!”

 

Ook benieuwd naar onze trainingen? Neem dan contact met ons op! 

 

Niels Maagd

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook

Gerelateerde berichten

eerste aanname

Voetbalschool FSD met accent op de eerste aanname

  Wat weer een mooie ochtend! Met veel enthousiasme mochten wij de kinderen weer iets aanleren afgelopen zondag.   Het accent lag op de eerste aaname. Hierop zijn verschillende varianten geoefend met zowel links als rechts. Vervolgens hebben we deze

Lees verder»

Fysiotherapie Wijster nieuwe partner van FSD

Fysiotherapie Wijster nieuwe partner van Football Skills Drenthe   Footballskills Drenthe is trots en zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we gaan samenwerken met wederom een leuk, goed en regionaal bedrijf.   Net als FSD is eigenaresse Lisanne van Fysiotherapie

Lees verder»

Samenwerking FSD en Jumbo Mulder Beilen

FSD en Jumbo Mulder uit Beilen gaan samenwerken! Footballskills Drenthe is buitengewoon verheugd dat Jumbo Mulder Beilen bereid is gevonden ons de komende jaren te ondersteunen bij de verschillende activiteiten die wij organiseren.   Zoals bekend verzorgt Footballskills Drenthe o.a.

Lees verder»

Voetbalclinic FSD bij BSVV zeer geslaagd

Voetbalclinic Footballskills Drenthe bij BSVV zeer geslaagd!   Afgelopen vrijdag, 20 augustus stonden er 2 groepen van 20 enthousiaste kinderen op het trainingsveld in Bovenmilde.   Footballskills Drenthe kwam met 3 trainers zodat er in kleine groepjes getraind kon worden.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!