jumbomulderenFSD

Samenwerking FSD en Jumbo Mulder Beilen

Voetbalschool, Wandelen met FSD

Samenwerking FSD en Jumbo Mulder Beilen

FSD en Jumbo Mulder uit Beilen gaan samenwerken!

Footballskills Drenthe is buitengewoon verheugd dat Jumbo Mulder Beilen bereid is gevonden ons de komende jaren te ondersteunen bij de verschillende activiteiten die wij organiseren.

 

Zoals bekend verzorgt Footballskills Drenthe o.a. clinics bij voetbalverenigingen. Ook trainen er al jarenlang tijdens het seizoen tientallen kinderen bij de voetbalschool, waarbij de trainingen worden verzorgd door trainers met ruime ervaring op zowel voetbal als maatschappelijk vlak.

 

De voetbalschool werkt samen met vv. Beilen maar is toegankelijk voor iedere jeugdige voetbal liefhebber uit Midden-Drenthe en natuurlijk ook daarbuiten. Doordat de trainingen laagdrempelig zijn, krijg je een mooie onderlinge band tussen de jongens en meisjes. Met onze leuke oefeningen (altijd met bal) en de enthousiaste begeleiding van de 4 trainers, staat het plezier voorop!

 

Inmiddels organiseert FSD op de zondagmiddag wandeltochten door heel Midden-Drenthe. We gaan samen aan de wandel in de schitterende omgeving met een lekkere bak koffie onderweg. Niet alleen zeer gezond voor jong en oud, maar ook nog eens erg leuk!

 

Wij zijn zeer trots en blij dat Jumbo Mulder haar naam wil verbinden aan FSD en wil helpen met het organiseren van onze activiteiten.

 

Namens FSD 

Niels Maagd

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!