jumbomulderenFSD

Samenwerking FSD en Jumbo Mulder Beilen

Voetbalschool, Wandelen met FSD

Samenwerking FSD en Jumbo Mulder Beilen

FSD en Jumbo Mulder uit Beilen gaan samenwerken!

Footballskills Drenthe is buitengewoon verheugd dat Jumbo Mulder Beilen bereid is gevonden ons de komende jaren te ondersteunen bij de verschillende activiteiten die wij organiseren.

 

Zoals bekend verzorgt Footballskills Drenthe o.a. clinics bij voetbalverenigingen. Ook trainen er al jarenlang tijdens het seizoen tientallen kinderen bij de voetbalschool, waarbij de trainingen worden verzorgd door trainers met ruime ervaring op zowel voetbal als maatschappelijk vlak.

 

De voetbalschool werkt samen met vv. Beilen maar is toegankelijk voor iedere jeugdige voetbal liefhebber uit Midden-Drenthe en natuurlijk ook daarbuiten. Doordat de trainingen laagdrempelig zijn, krijg je een mooie onderlinge band tussen de jongens en meisjes. Met onze leuke oefeningen (altijd met bal) en de enthousiaste begeleiding van de 4 trainers, staat het plezier voorop!

 

Inmiddels organiseert FSD op de zondagmiddag wandeltochten door heel Midden-Drenthe. We gaan samen aan de wandel in de schitterende omgeving met een lekkere bak koffie onderweg. Niet alleen zeer gezond voor jong en oud, maar ook nog eens erg leuk!

 

Wij zijn zeer trots en blij dat Jumbo Mulder haar naam wil verbinden aan FSD en wil helpen met het organiseren van onze activiteiten.

 

Namens FSD 

Niels Maagd

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vanaf 27 augustus start Football Skills Drenthe weer met Wandelen.

Vanaf 27 augustus start Football Skills Drenthe weer met Wandelen ism Sport 2000 Combisport. Sport en bewegen is buitengewoon belangrijk vinden wij als FSD. Om zoveel mogelijk mensen in Midden-Drenthe gezond te laten bewegen, komt FSD deze nazomer, naast alle voetbal clinics en trainingen,  weer met een wandelactiviteit!

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!