jumbomulderenFSD

Jumbo Mulder verlengt samenwerking met Footballskills Drenthe voor 2024

Onze partners

Jumbo Mulder verlengt samenwerking met Footballskills Drenthe voor 2024

Jumbo Mulder blijft ook het komende jaar een trotse partner van Footballskills Drenthe. In 2024 gaan ze zelfs een stapje verder door ons te ondersteunen bij al onze maatschappelijke activiteiten. Dit betekent dat we kunnen blijven rekenen op hun waardevolle steun tijdens onze wandelingen en natuurlijk bij het taditionele evenement, de Jumbo Slagroombokaal – een begrip bij Footballskills Drenthe.

 

De eigenaren van Jumbo Mulder, Matthijs en Ilona, zijn ondernemers met een hart voor de maatschappij. Ze staan altijd open voor nieuwe ideeën en kijken actief naar mogelijkheden om een positieve impact te hebben op Midden Drenthe. Hun betrokkenheid bij onze organisatie is een waardevolle samenwerking die verder gaat dan alleen zakelijke belangen.

 

We zijn oprecht verheugd en dankbaar dat Matthijs en Ilona hebben besloten om nog een jaar met ons door te gaan. Hun voortdurende steun draagt bij aan het succes van Footballskills Drenthe en stelt ons in staat om ons te blijven inzetten voor de gemeenschap.

 

Wil je meer weten over Jumbo Mulder in Beilen en hun uitgebreide assortiment? Bezoek dan hun winkel op Ventweg Zuid 3, 9411 ZZ Beilen. Je kunt ook contact met hen opnemen via 0593564160.

 

We kijken uit naar een fantastisch jaar vol sportieve hoogtepunten en maatschappelijke betrokkenheid, mede dankzij de genereuze steun van Jumbo Mulder!

 

Met sportieve groeten,

Bezoek de Jumbo Mulder Beilen winkel

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!