skw shop logo

Nieuwe Samenwerking met SKW Shop

Onze partners

Nieuwe Samenwerking met SKW Shop

Footballskills Drenthe slaat de handen ineen met SKW Shop! Samen gaan we nieuwe stappen zetten om onze maatschappelijke activiteiten nog verder te ontwikkelen.

 

SKW Shop geldt ald de expert als het gaat om openbare en semi-openbare ruimtes. Ze bieden oplossingen op maat voor alles, van rookoverkappingen tot parkbanken en zelfs op maat gemaakte kantoorunits.

 

Het team van SKW Shop is  uiterst toegewijd aan het tevreden stellen van hun klanten. Ze maken het proces graag eenvoudig en zijn altijd bereid om met je mee te denken over jouw specifieke inrichtingsvragen. Wil je meer te weten komen over SKW Shop en wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op de website: www.skwshop.nl.

 

Wij willen Karin van Dijk en Erik van Dijk van SKW Shop hartelijk bedanken voor hun onvoorwaardelijke ondersteuning. Hun betrokkenheid en enthousiasme zijn een enorme stimulans voor ons en we kijken uit naar de mooie dingen die we samen gaan bereiken op sportief en maatschappelijk vlak.

 

Met deze nieuwe samenwerking hebben we nog meer mogelijkheden om onze missie voort te zetten – jonge talenten inspireren en ondersteunen in hun voetbalreis. We kunnen niet wachten om samen met SKW Shop nog meer impact te maken in de voetbalgemeenschap. Blijf op de hoogte, want er staat veel moois op ons te wachten!

 

Met sportieve groet,

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!