anybody

Persbericht: FSD Academy zoekt samen met AnyBody naar voetbaltalent

Techniektrainingen, Voetbalschool

Persbericht: FSD Academy zoekt samen met AnyBody naar voetbaltalent

anybody

Football Skills Drenthe en Sportcentrum Anybody in Beilen zoeken voetbaltalenten voor de FSD Academy

 

Football Skills Drenthe en Sportcentrum Anybody in Beilen slaan de handen in één om voetbaltalenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. Priscilla Ligtendonk van Anybody: “Wij zijn blij met deze mooie samenwerking met FSD. De jeugd heeft de toekomst en ons sportcentrum beschikt over faciliteiten om het niveau van de voetballers zowel fysiek als mentaal omhoog te brengen. De activiteiten zullen bestaan uit conditionele, kracht en mentale trainingen. En daar kan ons sportcentrum met de verschillende groepszalen en fitnessruimte een steentje aan bijdragen”.

 

Maagd vult aan: “De FSD Academy is een aanvulling op alle activiteiten die we al doen op het gebied van voetbalontwikkeling bij de jeugd. Echter de Academy gaat een stap verder en wil potentële kandidaten voor BVO’s  (Betaald Voetbal Organisatie), de jongens en meiden die (voorlopig) zijn afgevallen bij een BVO en andere voetbaltalenten een grote stap verder brengen in hun voetbalontwikkeling en – skills”.

 

Tijdens een selectiedag op 9 juli vanaf 10:00 uur bij Sportcentrum Anybody, wordt gekeken of de Academy iets kan betekenen in de voorgenoemde ambities. Informatie over trainingstijden, kosten, etc. zullen op 9 juli beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. Aanmelden voor de selectiedag op 9 juli kan door een mail te sturen aan nielsmaagd@gmail.com. Niels Maagd: “Wie voor die tijd al enthousiast of nieuwsgierig is geworden, mag mij natuurlijk ook altijd bellen voor wat meer informatie!”.

 

Voor informatie over de maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en de sponsoren van FSD, kan contact opgenomen worden met Niels Maagd op 06- 24503316. Blijf verder op de hoogte door de website https://footballskillsdrenthe.nl/ en door de socials van FSD te volgen. Meer informatie over Sportcentrum Anybody kan je vinden op: https://sportcentrum-anybody.nl/ of volg Sportcentrum Anybody op de socials.

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!