De derde training van het seizoen bij de voetbalschool van Football Skills Drenthe!

Voetbalschool

De derde training van het seizoen bij de voetbalschool van Football Skills Drenthe!

Afgelopen zondag, op Sportpark Noord West in Beilen vulde het veld zich met 85 enthousiaste voetballertjes uit heel Groningen en Drenthe. De derde training van het seizoen bij de voetbalschool van Football Skills Drenthe was weer geweldig.

 

De energie was voelbaar en de trainers stonden klaar, vol passie en toewijding, om deze talenten te begeleiden in hun voetbalreis. Het was prachtig om te zien hoeveel plezier de kinderen hadden en tegelijk hun vaardigheden naar een hoger niveau tilden.

 

Teamwork, technische vaardigheden ontwikkelen en vooral heel veel plezier voor het spelletje hebben. Fantastisch om te zien hoe kinderen blijven groeien als voetballers.

 

We willen iedereen op het veld en de ouders langs de lijn bedanken voor hun onvermoeibare inzet en betrokkenheid. Jullie maken van Football Skills Drenthe Voetbalschool een plek waar talenten gedijen en vriendschappen bloeien.

 

Dankzij dit soort bijeenkomsten wordt niet alleen het spel, maar ook de liefde voor het spel, versterkt. We kijken nu al uit naar de volgende training!

 

Nogmaals, een welgemeende dank aan iedereen die deze ochtend onvergetelijk heeft gemaakt. We zijn trots om samen met jullie deze voetbalreis te mogen beleven.

 

Met sportieve groet,

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!