Football Skills Drenthe bij Landal PUUR Exloo

Clinics, Techniektrainingen

Football Skills Drenthe bij Landal PUUR Exloo

techniektrainingen

Mooie activiteit Football Skills Drenthe bij Landal PUUR Exloo

 

In een eerder stadium is al aangekondigd dat Football Skills Drenthe (FSD) clinics op vakantielocaties gaat organiseren. In de zomer van 2023 wordt hier een mooie invulling aan gegeven door Landal PUUR Exloo. Net als FSD heeft Landal PUUR Exloo ontspanning en vitaliteit hoog in het vaandel staan. Ook voor de jongste vakantiegangers zochten zij een mooie invulling hiervoor. En dat zijn wij!

 

FSD gaat in de zomermaanden elke zaterdag- en woensdagochtend voetbalclinics geven aan de kinderen die op het park op vakantie zijn. Hoe mooi is het dat wij kinderen in beweging kunnen krijgen en ze helpen om hun skills te verbeteren. Het gaat niet alleen om voetbal, maar om het plezier met elkaar en daarbij ook nog iets te leren. Alles op een hele laagdrempelige manier. Sporten en samen bewegen brengt mensen bij elkaar op een gezonde manier. Daar staat FSD in het algemeen, en in de diversiteit van activiteiten die we organiseren voor jong en oud, voor. Fantastisch dat Landal PUUR Exloo dit voor haar gasten wil organiseren. Wij maken er een mooie samenwerking en zomer van!

 

Voor meer informatie over de maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en de sponsoren van FSD, kan contact opgenomen worden met Niels Maagd op 06- 24503316. Blijf verder op de hoogte door de website en de socials van FSD te blijven volgen.

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!