Seizoensafsluiting Football Skills Drenthe

Voetbalschool, Wandelen met FSD

Seizoensafsluiting Football Skills Drenthe

seizoensafsluiting

 

Zondag 11 juni vond, met de onderhand populaire wandeltocht, de laatste activiteit plaats van Football Skills Drenthe ism Sport2000 Combisport Beilen.

 

Deze zondag hebben we een iets kortere wandeling gemaakt vanwege de hitte op het mantingerveld en hebben we afgesloten bij devossenheugte in Mantinge met koffie en gebak.

 

Het was een druk seizoen met o.a. de inmiddels zeer bekende clinics van de voetbalschool Ism VV Beilen , de trainingen van de jeugd bij vv Wijster en sv Pesse en wandeltochten op de zondag door de prachtige Drentse natuur.

Ook geven wij dit seizoen weerbaarheidstrainingen op diverse scholen .

Al deze activiteiten werden druk bezocht en de weergoden waren ons vrijwel altijd goed gezind.

 

Bij deze wil ik mijn trainers, mensen die hebben geholpen bij alle activiteiten én  onze fantastische sponsoren hartelijk danken. Zonder hen zou dit allemaal echt niet mogelijk geweest zijn.

 

Ik wens een ieder een hele fijne vakantie toe. Uiteraard gaat Football Skills Drenthe na de vakantie door met allerlei activiteiten. Blijf daarom de website volgen. Tot snel!

 

Niels Maagd

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!