Laatste wandeltocht van het jaar met FSD

Wandelen met FSD

Laatste wandeltocht van het jaar met FSD

Wandeltocht FSD

 

Sinds mei van dit jaar organiseert Football Skills Drenthe wandeltochten in Midden-Drenthe.

 

Dit nieuwe initiatief is in het leven geblazen ter vervanging van de reguliere sport, die door de beperkingen niet door konden gaan. Dit werd gedaan in samenwerking met Combi Sport Beilen en was een uiterst groot succes. Wat ze uiteraard in 2022 willen gaan voorzetten.

 

Niels was laaiend enthousiast na afloop van de laatste wandeltocht. De twintig wandelaars startten bij De Bospub in Dwingeloo waarna, onder leiding van Johan Götz, Aleida Dries en Niels Maagd, een mooie wandeling van ongeveer vijf kilometer volgde.

 

Iedereen weet dat sport en bewegen erg belangrijk voor je is. FSD is dan ook groot voorstander van het promoten hiervan. Daarom was de blijdschap groot, toen er veel enthousiaste mensen op de wandeltochten af kwamen. Daarnaast was FSD blij verrast toen er een grote diversiteit aan leeftijden aanwezig waren. Van dertigers tot aan zeventigers. Hieraan is te zien dat de belangstelling voor sport van alle leeftijden is.

 

Maagd zei na afloop nog dat hijzelf ook nieuwe dingen heeft geleerd. En dat hij dit zeker weten meeneemt naar de volgende edities. Maagd: “Ik ben erg tevreden over de laatste keer, we gaan dit absoluut herhalen in 2022, telkens van andere locaties.

 

Tot volgend jaar!

 

Niels

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!