0593

Wandel 1 mei a.s. ook met FSD mee naar Orvelte

Wandelen met FSD

Wandel 1 mei a.s. ook met FSD mee naar Orvelte

Combi sport beilen

1 mei  is alweer de 3e wandeling van dit seizoen. Dit keer gaan wij naar Orvelte toe en is er een hele mooie route uitgestippeld van ongeveer 8km.

Dit gebeurt onder leiding van de FSD-docenten Johan, Aleida en Niels. De start is om 10.00 uur en deelname is gratis. Opgave van tevoren is wel verplicht. Aanmelden kan bij Niels Maagd via telefoonnummer: 06-24503316 of via e-mail: info@footballskillsdrenthe.nl. Deelnemers wordt aangeraden wandelschoenen te dragen en drinken voor onderweg mee te nemen.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Sport2000 combisport Beilen. Onze partner die net als wij gezondheid en bewegen hoog in het vaandel hebben en waar we zeer blij mee zijn!

Wij hebben er al zin aan, jullie ook?

TEAM FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Ontdek de Vossenberg: Wandelen met Footballskills Drenthe!

Ben jij klaar om de natuur in Midden-Drenthe te verkennen? Op zondag 29 oktober organiseert Footballskills Drenthe een inspirerende wandeling in samenwerking met de FSD Wandelgroep en Gezond in Midden-Drenthe, ondersteund door CombiSport Sport2000 Beilen. Dit wordt een dag vol avontuur, waarbij we de adembenemende Vossenberg Wijster route verkennen.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!