fsd groep

FSD komt naar je toe dit voorjaar!

Clinics, Techniektrainingen, Voetbalschool, Wandelen met FSD

FSD komt naar je toe dit voorjaar!

Footballskills Drenthe is ook in het voorjaar actief bezig met verschillende activiteiten in onze regio. Dat kan zijn met wandelen door ons mooie Drenthe, of het verzorgen van voetbalclinics voor kinderen.

 

‘Wij willen kinderen zelfvertrouwen geven door onze clinics aan te bieden. En merken dat er vaak gekeken wordt naar wat jongeren niet kunnen. Ons doel is om erachter te komen wat iemand wel kan. We willen jongeren het gevoel geven dat ze er toe doen.’

 

‘Passie staat centraal in wat ik doe en hoe ik (dagelijks) strijd voor kansengelijkheid. Ieder kind ongeacht afkomst, milieu en/of kleur verdient een kans. Een ‘gelijke’ kans om te slagen in de maatschappij. Een ‘gelijke’ kans om deel uit te maken van de maatschappij en vooral op waarde te worden geschat in de maatschappij. Ook willen wij plannen gaan ontwikkelen voor de ouders, middels persoonlijke gesprekken. FSD is er tenslotte voor jong en oud! Persoonlijke gesprekken in combinatie met beweging, past erg goed bij de filosofie van FSD.’ Aldus  Niels van team FSD.

 

Al deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, maar ook al onze trainers en begeleiders die maatschappelijk betrokken zijn helpen hieraan mee. Ook blijven wij ons inzetten voor goede doelen die zeer belangrijk zijn. Houd onze site in de gaten voor al onze activiteiten: https://footballskillsdrenthe.nl.

 

Team FSD

 

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!