sponsor

Twee nieuwe sponsoren voor Football Skills Drenthe

FSD in de maatschappij, Onze partners

Twee nieuwe sponsoren voor Football Skills Drenthe

sponsoren                                                                                      buro smit

 

Football Skills Drenthe (FSD) is zeer verheugd om Kapsalon Alice en Buro Smit uit Beilen als nieuwe sponsoren aan te mogen kondigen.

 

We zijn als FSD erg blij om deze twee parels uit Beilen te mogen toevoegen aan onze geweldige groep partners!

 

Eigenaresse van Kapsalon Alice in Beilen, Gea Klouwen, is erg innovatief, maatschappelijk betrokken en haar kapsalon is een begrip in Beilen. Zij is voortdurend op zoek naar vernieuwende activiteiten en kent al haar klanten. Kijk eens naar de mogelijkheden op Facebook of op Instagram bij Kapsalon Alice.

 

Ook verwelkomen we als nieuwe sponsor Sander Smit, eigenaar van Buro Smit uit Beilen. Sander is zelf ook jarenlang voetballer geweest en kent het belang van teamsport en hoe teamsport ervoor kan zorgen dat iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau.

 

Buro Smit is een jong, maar ervaren en ambitieus Buro. Het staat voor mooie ontwerpen, kwaliteit, duurzaamheid en maakbaarheid. De opdrachten variëren van nieuwbouwwoningen, schuren, bedrijfspanden, winkelruimten, uitbreidingen tot verbouwingen. Het Buro werkt vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp ruimte creëert waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt en wordt geaccepteerd, verrast en uitgedaagd.

 

Buro Smit is een ”Erkend leerbedrijf” en levert hierdoor ook een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie over dit topbedrijf!

 

De betrokkenheid van beide sponsoren bij de maatschappij maakt dat ze uitstekend passen bij de doelstellingen van Football Skills Drenthe en we zijn er dan ook erg trots op dat ze zich aan ons verbonden hebben!

 

Welkom bij Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!