Fysiotherapie Wijster nieuwe partner van FSD

Op pad met niels, Voetbalschool

Fysiotherapie Wijster nieuwe partner van FSD

Fysiotherapie Wijster nieuwe partner van Football Skills Drenthe

 

Footballskills Drenthe is trots en zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we gaan samenwerken met wederom een leuk, goed en regionaal bedrijf.

 

Net als FSD is eigenaresse Lisanne van Fysiotherapie Wijster zeer  maatschappelijk betrokken en sportief ingesteld. Onlangs deed ze haar verhaal bij Niels in de auto in zijn you tube serie ”Op pad met Niels”. Beiden zijn hierdoor erg enthousiast geraakt om een sportieve en leuke samenwerking aan te gaan.

 

” Een paar weken geleden ben ik op pad geweest met Niels Maagd voor zijn You Tube serie ”Op pad met Niels’‘.

 

Daarin heb ik verteld over mijn Fysiotherapiepraktijk in Wijster. Daarna hebben we nog een aantal leuke gesprekken gehad samen over bewegen, sporten en het maatschappelijk belang hiervan.

 

Zowel Football Skills Drenthe en Fysiotherapie Wijster vinden het belangrijk dat er lokaal voor iedereen de ruimte is om fysiek gezond te blijven. Voor jong en oud.

 

Hierdoor kwamen wij op de samenwerking met Football Skills Drenthe en  kan ik met trots zeggen dat ik, als Fysiotherapie Wijster, mij als partner verbind aan FSD.”

 

Lisanne Both- Vossebelt

 

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook

Gerelateerde berichten

training voetbalschool

Voetbalschool in teken van winnen en verliezen

Training 3 (van 10) van het seizoen van de voetbalschool. Met deze keer het accent op scoren en winnen.   Techniek is altijd de basis van onze voetbalschool. Maar voetbal is natuurlijk veel meer dan techniek. De juiste (winnaars)mentaliteit zorgt

Lees verder»
eerste aanname

Voetbalschool FSD met accent op de eerste aanname

  Wat weer een mooie ochtend! Met veel enthousiasme mochten wij de kinderen weer iets aanleren afgelopen zondag.   Het accent lag op de eerste aaname. Hierop zijn verschillende varianten geoefend met zowel links als rechts. Vervolgens hebben we deze

Lees verder»

Wandel jij de volgende keer ook mee met FSD?

  Wandelen met Football Skills Drenthe was afgelopen zondag weer een groot succes!   Dit zorgt ervoor dat wij met veel enthousiasme deze wandelactiviteit willen organiseren. 22 wandelaars liepen met ons mee vanaf het startpunt in Hooghalen.   Vanaf het

Lees verder»

FSD kent een zonnige start vd nieuwe reeks trainingen!

  Zondagochtend 5 september is de nieuwste reeks trainingen van Footballskills Drenthe van start gegaan op het zonovergoten Sportpark Noordwest in Beilen.    Bijna 60 kinderen uit heel Midden-Drenthe hebben in opperbeste stemming meegedaan met deze training. De eerste van

Lees verder»

Samenwerking FSD en Jumbo Mulder Beilen

FSD en Jumbo Mulder uit Beilen gaan samenwerken! Footballskills Drenthe is buitengewoon verheugd dat Jumbo Mulder Beilen bereid is gevonden ons de komende jaren te ondersteunen bij de verschillende activiteiten die wij organiseren.   Zoals bekend verzorgt Footballskills Drenthe o.a.

Lees verder»

Voetbalclinic FSD bij BSVV zeer geslaagd

Voetbalclinic Footballskills Drenthe bij BSVV zeer geslaagd!   Afgelopen vrijdag, 20 augustus stonden er 2 groepen van 20 enthousiaste kinderen op het trainingsveld in Bovenmilde.   Footballskills Drenthe kwam met 3 trainers zodat er in kleine groepjes getraind kon worden.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!