Football Skills Drenthe verlengt sponsorcontract met Metaal Recycling Meijering

Onze partners, Voetbalschool

Football Skills Drenthe verlengt sponsorcontract met Metaal Recycling Meijering

Football Skills Drenthe verlengt sponsorcontract met Metaal Recycling Meijering

 

Football Skills Drenthe is verheugd om aan te kondigen dat Metaal Recycling Meijering, gevestigd in Beilen en Smilde, zijn sponsorcontract met de voetbalschool heeft verlengd.

 

We zijn enorm dankbaar voor de voortdurende steun van Metaal Recycling Meijering, Onze sponsoren spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van betaalbare activiteiten voor iedereen. Samen met Metaal Recycling Meijering streven we ernaar om onze lokale gemeenschap te versterken en sporten en bewegen te bevorderen.

 

Directeur Sander Meijering van Metaal Recycling Meijering vindt het belangrijk om lokale sporters te stimuleren en te ondersteunen. Ook zij  geloven dat voetbal (en sporten in het algemeen) een krachtig middel kan zijn om mensen samen te brengen en positieve veranderingen teweeg te brengen in de samenleving.

 

Metaal Recycling Meijering is een snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het afhalen en verantwoord recyclen van metalen en oud papier. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en steunen naast onze voetbalschool nog tal van andere maatschappelijke initiatieven. Neem ook eens een kijkje op de website van dit mooie regionale bedrijf!

 

De verlenging van het sponsorcontract is een belangrijke mijlpaal voor Football Skills Drenthe. Het geeft  ons nog meer mogelijkheden om  onze activiteiten uit te breiden en meer kinderen te bereiken.

 

We zijn dan ook zeer verheugd om onze samenwerking met Metaal Recycling Meijering voort te zetten.  Deze samenwerking stelt ons in staat om onze missie verder te verwezenlijken en een positieve impact op de samenleving te hebben.

 

Bedankt Sander

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!