wandelen lheebroek

FSD hervat wandelingen met geslaagde tocht in Lheebroek

Wandelen met FSD

FSD hervat wandelingen met geslaagde tocht in Lheebroek

FSD hervat wandelingen met geslaagde tocht in Lheebroek

 

De wandeling werd geleid door Johan Götz, Leidy Dries en Niels Maagd. De route van 8 kilometer leidde de deelnemers door de prachtige natuur van Lheebroek. De deelnemers genoten van het mooie weer en de gezellige sfeer.

 

“We zijn blij dat we weer begonnen zijn met wandelen”, aldus Niels Maagd, één van de initiatiefnemers van de FSD-wandelingen. “We willen mensen in beweging krijgen en dat is ons met deze tocht goed gelukt. Het was een leuke en gezellige ochtend.”

 

De FSD-wandelingen vinden elke zondagochtend plaats. De start is om 10.00 uur bij een verschillende locatie in Drenthe. De routes variëren van 5 tot 10 kilometer. Aanmelden voor de wandelingen is verplicht. Dit kan via de website van FSD of door te bellen met Niels Maagd op 06-24503316.

 

Nieuwe wandelaars welkom

 

De FSD-wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Ook mensen die niet zo goed ter been zijn, kunnen meedoen. De wandelingen zijn niet alleen bedoeld om te bewegen, maar ook om gezellig samen te zijn.

 

“We zien graag nieuwe wandelaars bij ons aansluiten”, aldus Niels Maagd. “Kom gezellig met ons mee en geniet van een mooie wandeling in de Drentse natuur.”

 

Foto: Leidy Dries

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!