1 tegen eenzaamheid met FSD en sponsoren!

FSD in de maatschappij

1 tegen eenzaamheid met FSD en sponsoren!

Elk kwartaal willen wij een goed doel koppelen met al onze maatschappelijke activiteiten. In de laatste week van april staat de Week van de Eenzaamheid centraal bij Footballskills Drenthe.

 

Football Skills Drenthe (FSD) wil daar extra aandacht aan geven. ,,Juist nu, in deze tijd , is het hoog nodig om extra aandacht te geven aan eenzaamheid. Niet alleen onder ouderen, maar zeker ook onder jongeren bestaat er eenzaamheid’’, zegt Niels Maagd.

 

Wij willen laagdrempelig zijn zodat wij iedereen kunnen bereiken en gaan helpen. Footballskills Drenthe blijft maatschappelijke activiteiten ontwikkelen en organiseren  en is voor iedereen toegankelijk.

 

Samen met de partners en sponsoren wil FSD deze week benutten om daadwerkelijk in actie te komen. ,,Al gaat het alleen maar om een kaartje of een bloemetje of zelfs maar een telefoontje, het zal zeker worden gewaardeerd. Dus weet u iemand die wij kunnen verrassen laat het ons weten, alles in vertrouwelijkheid.’’ Football Skills Drenthe wil met deze actie ook aandacht aan de samenleving geven.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren van Footballskills Drenthe.

 

Mensen aanmelden kan bij Niels Maagd via 06-24503316 of nielsmaagd@gmail.com

 

Team FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

sponsor buro smit verlengt

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

Met enthousiasme kondigt Footballskills Drenthe de verlenging van de samenwerking met Buro Smit aan. Het gerenommeerde Buro blijft onze gemeenschapsinitiatieven ondersteunen, bijdragend aan de groei van niet alleen ons voetbalprogramma, maar ook onze campagne “1 tegen eenzaamheid” en georganiseerde wandelingen.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!