1 tegen eenzaamheid met FSD en sponsoren!

FSD in de maatschappij

1 tegen eenzaamheid met FSD en sponsoren!

Elk kwartaal willen wij een goed doel koppelen met al onze maatschappelijke activiteiten. In de laatste week van april staat de Week van de Eenzaamheid centraal bij Footballskills Drenthe.

 

Football Skills Drenthe (FSD) wil daar extra aandacht aan geven. ,,Juist nu, in deze tijd , is het hoog nodig om extra aandacht te geven aan eenzaamheid. Niet alleen onder ouderen, maar zeker ook onder jongeren bestaat er eenzaamheid’’, zegt Niels Maagd.

 

Wij willen laagdrempelig zijn zodat wij iedereen kunnen bereiken en gaan helpen. Footballskills Drenthe blijft maatschappelijke activiteiten ontwikkelen en organiseren  en is voor iedereen toegankelijk.

 

Samen met de partners en sponsoren wil FSD deze week benutten om daadwerkelijk in actie te komen. ,,Al gaat het alleen maar om een kaartje of een bloemetje of zelfs maar een telefoontje, het zal zeker worden gewaardeerd. Dus weet u iemand die wij kunnen verrassen laat het ons weten, alles in vertrouwelijkheid.’’ Football Skills Drenthe wil met deze actie ook aandacht aan de samenleving geven.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren van Footballskills Drenthe.

 

Mensen aanmelden kan bij Niels Maagd via 06-24503316 of nielsmaagd@gmail.com

 

Team FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Samen sterk tegen eenzaamheid: Football Skills Drenthe zet zich in

Het einde van het jaar nadert, en bij Football Skills Drenthe kijken we terug op een jaar vol sportieve hoogtepunten en maatschappelijke betrokkenheid. In het bijzonder willen we de aandacht vestigen op onze jaarlijkse inzet voor het goede doel, waarbij we in de laatste week van december ons richten op het thema “1 tegen Eenzaamheid.”

Lees verder»

De week van de eenzaamheid is weer begonnen vandaag!

28 september is de week van eenzaamheid begonnen en Football Skills Drenthe wil daar aandacht aan geven. Juist nu in deze crisis tijd is het hoogst nodig om extra aandacht te geven aan eenzaamheid niet alleen onder ouderen maar zeker ook onder jongeren bestaat eenzaamheid.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!