wandelen in drenthe

2e wandeltocht van het jaar van FSD was weer heerlijk!

FSD in de maatschappij, Wandelen met FSD

2e wandeltocht van het jaar van FSD was weer heerlijk!

wandeltocht in drenthe

Football Skills Drenthe (FSD) heeft zondag de tweede wandeltocht van het jaar gehouden. Terwijl normaal in Midden-Drenthe wordt gelopen, werd dit keer een uitstapje naar Emmen gemaakt. 

 

Met maar liefst 22 deelnemers gingen op pad voor een bos- en stadswandeling in Emmen en omstreken. Johan Gotz en Niels Maagd leidden alles in goede banen. In totaal werd zeven kilometer gelopen onder prima omstandigheden. Er werd afgesloten bij lunchcafé  Sisters in Emmen, waar iedereen werd getrakteerd op heerlijke bitterballen.

 

Wij zijn blij dat wij maatschappelijke activiteiten kunnen blijven ontwikkelen. “Geen woorden maar daden” is ook ons motto. Gewoon doen en omkijken naar elkaar! We zijn dan ook blij met de vele nieuwe aanmeldingen en nieuwe mensen die bij ons aansluiten.

 

Zoals gewoonlijk was deze wandeltocht voor de deelnemers geheel gratis. Binnenkort volgen er weer nieuwe FSD-tochten.

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vanaf 27 augustus start Football Skills Drenthe weer met Wandelen.

Vanaf 27 augustus start Football Skills Drenthe weer met Wandelen ism Sport 2000 Combisport. Sport en bewegen is buitengewoon belangrijk vinden wij als FSD. Om zoveel mogelijk mensen in Midden-Drenthe gezond te laten bewegen, komt FSD deze nazomer, naast alle voetbal clinics en trainingen,  weer met een wandelactiviteit!

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!