Wandel je mee? Op 1 Oktober wandelen we naar het mooie Oud Aalden!

Wandelen met FSD

Wandel je mee? Op 1 Oktober wandelen we naar het mooie Oud Aalden!

Ontdek het Prachtige Oud Aalden tijdens onze Aanstaande Zondagse Wandeltocht!

 

Het is weer zover! Aanstaande zondag, 1 oktober, staat er weer een geweldige wandeltocht op het programma. Deze keer nemen we jullie mee naar het pittoreske Oud Aalden, een plek vol historie en prachtige natuur. Het startpunt? Het gezellige pannenkoekenrestaurant, waar we de tocht prima kunnen beginnen.

 

De route belooft 7 kilometer mooi natuurschoon, die we in zo’n anderhalf uur zullen afleggen. Vergeet niet om je op tijd aan te melden bij Niels Maagd. Je kunt hem bereiken op 0624503316 of via nielsmaagd@gmail.com. Zo kunnen we er weer voor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

 

Trek je wandelschoenen aan, kleed je naar het weer en laten we er samen een onvergetelijke dag van maken! Vergeet niet je camera mee te nemen, want Oud Aalden heeft prachtige plekjes die het fotograferen waard zijn.

 

We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien en deze mooie omgeving met jullie te delen. Tot zondag, 9.55 uur bij het pannenkoekenrestaurant!

 

Tot Zondag!

 

Team Football Skills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

wandelen

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!