Footballskills Drenthe weer van start

Voetbalschool

Footballskills Drenthe weer van start

BEILEN – Zondagmorgen was het weer zover. De aftrap van een nieuw seizoen voetbalschool in samenwerking met Beilen op sportpark NoordWest.

 

Onder ideale weersomstandigheden werd er vol enthousiasme getraind door 50 spelers afkomstig van diverse voetbalverenigingen uit Midden-Drenthe en zelfs daarbuiten. ,,Er werd vooral getraind op techniek uiteraard met bal. Dit alles onder deskundige begeleiding en er werd met veel plezier en inzet getraind”, vertelt Niels Maagd.

 

,,Wij hebben in totaal 4 trainers dit seizoen aan Footballskills Drenthe gekoppeld. Op de zondagmorgen dit zijn Claudia , Rolf, Erik en Niels. Dit seizoen werken wij in 4 verschillende groepen waar wij kijken naar de leeftijd, maar ook zeker het niveau van alle kinderen.

 

Wij willen iedereen op zijn of haar niveau laten trainen en dit verdelen wij onder in verschillende groepen. Wij willen de kinderen wat meegeven dat ze met zelfvertrouwen gaan voetballen. En dat maakt het zo mooi om dit te doen. Durven acties te maken en in hun eigen wedstrijden bij de club te gaan gebruiken. Belangrijk is dat de spelers uit diverse verenigingen komen en daardoor veel van elkaar kunnen leren.”

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!