sponsor

Football Skills Drenthe en Veldmans Tynaarlo verlengen het sponsorcontract.

Onze partners

Football Skills Drenthe en Veldmans Tynaarlo verlengen het sponsorcontract.

Football Skills Drenthe is verheugd om aan te kunnen kondigen dat Veldmans Tynaarlo het sponsorcontract heeft verlengd.

 

Veldmans Tynaarlo is een zeer gerenommeerd bedrijf op het gebied van hang en sluitwerk. Zij vinden het – net als FSD – belangrijk om ook op maatschappelijk gebied hun steentje bij te dragen.

 

Eigenaar Frencis vind het belangrijk om lokale sporters te stimuleren en te ondersteunen. Ook hij gelooft dat voetbal (en sporten in het algemeen) een krachtig middel kan zijn om mensen samen te brengen en positieve veranderingen teweeg te brengen in de samenleving.

 

Gezamenlijk streven we ernaar om onze lokale gemeenschap te versterken en sporten en bewegen te bevorderen. De verlenging van dit sponsorcontract is een belangrijke mijlpaal voor Football Skills Drenthe. Niels Maagd; ‘Het geeft ons nog meer mogelijkheden om onze (maatschappelijke) activiteiten uit te breiden en meer kinderen, maar ook ouderen, te bereiken in Drenthe.

 

Al onze sponsoren spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van betaalbare activiteiten voor iedereen. En de dankbaarheid aan Veldmans Tynaarlo voor het verlengen is dan ook erg groot!’ Voor meer info over deze gewaardeerde sponsor van FSD zie website: www.veldmans.nl

 

Bedankt Frencis voor het vertrouwen!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!