3e voorjaarswandeling was weer gezellig!

Wandelen met FSD

3e voorjaarswandeling was weer gezellig!

Afgelopen zondag was alweer de 3e voorjaars wandeling van FSD/Sport2000 Combisport.

 

Samen met Aleida van promotieteam Drenthe was er een leuke wandeltocht uitgezet in en om het mooie dorp Orvelte. Ook werd de ijzertijd boerderij aangedaan waar Aleida leuke wetenswaardigheden over vertelde. De 15 wandelliefhebbers hebben zich zeer vermaakt en er werd gezellig bijgepraat. De wandeltocht werd afgesloten bij de “Drentse heerlijkheid” onder het genot van koffie met appelgebak. Al met al weer een geslaagde en sportieve dag!

 

Wandel je de volgende keer ook mee? Gezellig! Geef je op bij Niels:0624503316 of Johan: 06 37476054. We wandelen op 22 mei met zn allen naar Hooghalen/Heuvingerzand!

 

Team FSD/Combisport 2000 Beilen

 

 

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

1e Wandeltocht FSD 2023 door omgeving Dwingeloo.

Football Skills Drenthe organiseert aanstaande zondag (8 januari) de eerste wandeltocht van 2023. De wandeling start om 10.00 uur bij de Bospub in Dwingeloo en staat onder leiding van een drietal FSD-docenten. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan bij Niels Maagd: 06-24503316 of info@footballskillsdrenthe.nl.

Lees verder»

Geslaagde herfstwandeling van wandelgroep FSD

Football Skills Drenthe (FSD) heeft gisteren in samenwerking met Sport 2000 Combi Sport Beilen een geslaagde wandelactiviteit georganiseerd. In totaal liepen er twintig mensen mee en werkten gedurende de tocht flink aan hun gezondheid.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!