Clinics FSD onverminderd populair!

Clinics, Voetbalschool

Clinics FSD onverminderd populair!

   foto erik alberts

Op zondag 18 september is de eerste in de reeks voetbalclinics van Footballskills Drenthe van start gegaan.

 

Maar liefst 70 kinderen hebben de regen getrotseerd en zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan met de techniektrainingen. Nieuw aan deze clinics is dat, naast de vier vaste trainers van FSD,Rolf,Erik,Marco en Niels,  nu ook vier jeugdige trainingstalenten de trainingen geven. FSD is erg blij om Milan Maagd, Mark Duinkerken, Maarten Hamers (VV Beilen) en Jesse Venekamp (VV Wijster) de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen in het geven van sporttrainingen.

 

Aan het einde van de eerste training waren er natte, koude, maar voldane gezichtjes te zien. Niels Maagd: “Het is fantastisch om te zien wat de opkomst, ook nu met deze regen ook, is. Dit is ook voetbal, mooi dat deze echte sportertjes hier niet voor terugdeinzen”. Na de verschillende techniekoefeningen, was er nog even tijd voor een onderling partijtje. Maagd: “Prachtig hoe de techniek die we net hebben geoefend, nu al terugkomt in het spel. Daar doe je het toch voor”.

 

Voor informatie over de trainingen bij de eigen sportvereniging / (individuele) clinics of andere mogelijkheden en samenwerking met Footballskills Drenthe, kan je contact opnemen met Niels Maagd op 06- 24503316.

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!