1e training voetbalschool op zondag een feit!

Voetbalschool

1e training voetbalschool op zondag een feit!

Zondagmorgen was het weer zover.De aftrap van deel 2 Footballskillsdrenthe voetbalschool in samenwerking met VV Beilen op sportpark NoordWest.

 

Onder ideale weersomstandigheden werd er vol enthousiasme getraind 60 spelers afkomstig van diverse voetbalverenigingen uit Midden-Drenthe en zelfs daarbuiten. Er werd vooral getraind op techniek en uiteraard alles met de bal. Onder deskundige begeleiding en met veel plezier en inzet.

 

Wij hebben in totaal 8 trainers dit seizoen op de zondagmorgen bij Footballskills Drenthe:  Rolf, Marco ,Erik ,Kim ,Mark ,Jesse ,Milan en Niels.

Ook in het voorjaar werken wij in 4 verschillende groepen, waarbij wij kijken naar de leeftijd, maar ook het niveau van alle kinderen. Wij willen iedereen op zijn of haar niveau laten trainen en dit verdelen we onder in verschillende groepen. FSD wil de kinderen meegeven dat ze met zelfvertrouwen gaan voetballen.

En dat maakt het zo mooi om de voetbalschool te mogen doen. Durven acties te maken om vervolgens bij de eigen wedstrijden bij de club te gaan gebruiken. Het is bovendien prachtig dat de spelers van diverse verenigingen afkomstig zijn en daardoor veel van elkaar kunnen leren.

 

Team FSD

foto arjan jonkers

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!