FSD geeft 1e training van het jaar!

Clinics, Techniektrainingen, Voetbalschool

FSD geeft 1e training van het jaar!

Afgelopen weekend is de eerste training van dit jaar gegeven door Footballskills Drenthe, in samenwerking met VV Wijster . Er deden maar liefst 65 jongens en meisjes mee.

 

De trainingen bestonden uit een warming up, een paar korte oefeningen en vooral partijspel. De trainingen bestonden uit 3 verschillende groepen: O7 en O9  O11 en O13 en O15- MO15 ,O17. Er werd goed getraind en de jeugd van Wijster en Pesse  was erg enthousiast.

Niels Maagd was na afloop erg tevreden; De kinderen hebben weer behoefte om te sporten en dat kon je zien door de vele aanmeldingen en enthousiaste kinderen.

Ook ben ik blij met de mooie samenwerking die ik heb met VV Wijster en de mogelijkheid dit te kunnen organiseren.

Footballskills Drenthe is een sportief en maatschappelijk initiatief uit Midden-Drenthe dat al jaren voetbalclinics verzorgt. Het leert jongeren om met zelfvertrouwen te voetballen. Eigen initiatief van de deelnemers staat daarbij voorop. Al geven de trainers natuurlijk tips waar dat nodig is. Wij  zijn blij met de grote populariteit van het evenement en zijn alweer bezig met de organisatie van nieuwe trainingen!

 

We wensen een ieder een sportief en gezond 2022! Tot snel!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!