trainen

Techniektrainingen door FSD in Wijster

Clinics, Techniektrainingen, Voetbalschool

Techniektrainingen door FSD in Wijster

Wijster Gedurende de hele maand september zijn er er elke maandag trainingen voor de samengestelde teams van VV Wijster en SV Pesse, JO13 en JO17.

 

Niels Maagd van Footballskills Drenthe hee! er zin in: ,,Ik kijk erg uit naar de samenwerkingen van beide verenigingen en zijn blij dat wij als Footballskills Drenthe ons steentje mogen bijdragen.”

 

Ook zal er op de donderdagen training gegeven worden bij VV Beilen waar Footballskills Drenthe de trainingen voor JO15-1 gaat verzorgen.

 

Maagd: ,,Wij zijn superblij met de samenwerkingen van drie clubs het komende seizoen en willen hierna graag ook meer samenwerkingen aangaan. Waar wij ook naar uitkijken is de zondag, deze is inmiddels alweer helemaal volgeboekt door kinderen uit alle regio’s.”

 

De trainingen beginnen vanaf zondag 20 september op Sportpark Noordwest in samenwerking met VV Beilen. De najaarsmodule beslaat vijf trainingen van twee uren, dit blijft hetzelfde in het voorjaar. In deze modules wordt er flink getraind op vaardigheden en technieken met de bal, samen met vier gespecialiseerde trainers.

 

,,Wij willen de kinderen wat meegeven om hun zelfvertrouwen te vergroten zodat ze acties durven te maken en in hun eigen wedstrijden bij de club te gaan gebruiken. Dit maakt dit werk zo leuk. Belangrijk is dat de spelers uit diverse verenigingen komen en daardoor veel van elkaar kunnen leren. Daarnaast geven wij nog één op één trainingen die wij op termijn zullen uitbreiden. Verder blijven wij natuurlijk ook clinics in de regio geven.”

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Seizoensafsluiting Football Skills Drenthe

Seizoensafsluiting Football Skills Drenthe   Zondag 19 juni vond, met de onderhand populaire wandeltocht, de laatste activiteit plaats van Football Skills Drenthe ism Sport2000 Combisport Beilen.   Het was een druk seizoen met o.a. de inmiddels zeer bekende clinics van

Lees verder»

Gezellige wandeltocht bij Heuvingerzand (7,5 km)

Footballskillsdrenthe en Sport2000 Combisport hebben afgelopen zondag alweer de 4e wandeling van het seizoen gelopen.    De tocht werd gestart vanaf Heuvingerzand en deze keer hadden er 20 enthousiaste wandelaars aangemeld! Vanaf galerie Wildevuur werd er 7,5 km afgelegd in

Lees verder»

Natascha & FSD gaan samen op een sportieve reis!

FSD & Travel Counsellor Natascha Van Dam gaan samen een sportieve reis aan. We zijn erg blij om weer een nieuwe partner te kunnen aankondigen.    Natascha is als persoonlijke reisadviseur thuis in de hele wereld. Als Travel Counsellor helpt

Lees verder»

3e voorjaarswandeling was weer gezellig!

Afgelopen zondag was alweer de 3e voorjaars wandeling van FSD/Sport2000 Combisport.   Samen met Aleida van promotieteam Drenthe was er een leuke wandeltocht uitgezet in en om het mooie dorp Orvelte. Ook werd de ijzertijd boerderij aangedaan waar Aleida leuke

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!